img
Home / От мрежата / Адвокатка от Пловдив: Ден на Европа ли? Я по-добре прочетете това!

Адвокатка от Пловдив: Ден на Европа ли? Я по-добре прочетете това!

/
/
/
809 Views

Адв. Елена Гунчева е практикуващ юрист от 2000 година. Член е на Адвокатска колегия – Пловдив от 2010 година. Завършила ПУ „Паисий Хилендарски“ през 2000г. с придобита образователна степен „Магистър по право“.

От 2000 г. до края на 2009 г. работила като главен юрисконсулт в община Пловдив – в дирекция „Общинска собственост“ – осем години и две години в дирекция „Правно-нормативно обслужване“.

Ето какво написа днес тя в профила си в социалната мрежа Фейсбук:

Ден на Победата или Ден на Европа?

Поколенията след моето днес празнуват Ден на Европа. Обединена Европа. Всъщност обединението на Европа под ръководството на Германия е било мечтата на чичо ви Адолф. Както се казва, победи чрез наследниците си – новите либерални неофашисти, завзели властта в Европа. И някак си забравят кой на кого майката… грубо казано!

Сега да бъдем за кратко реалисти и да махнем розовите еврогейски очила със светлото европейско бъдеще и да разгледаме нЕкои точки от реалността:

– По времето на Третия райх голямата част от днешните европейски държави подкрепят АХ. Факт!

– Германия установява господство и определя политиката на европейския континент.

– При нападението над Полша, почти никоя европейска държава не протестира.

– Чичо ЙГ създава науката за манипулиране на масите чрез пропагандата, киното и изкуството.

– Германия, една тъй миролюбива държава, напада СССР първа. Факт!

– Великобритания и САЩ се включват във войната едва когато започват победите на съветската армия над германците. Факт!

– Великият спасител и демократ САЩ хвърлят атомни бомби над Нагасаки и Хирошима, като избиват стотици хиляди жени, деца, възрастни…изобщо цивилни, като последиците от ядреното замърсяване засягат и следващите поколения.

– СССР /сега Русия/ наритва като мръсно коте Германия и прави парад в Берлин, а след това и голям военен парад в Москва по случай Деня на победата над хитлерофашизма!

– СССР губи милиони жертви – военни и цивилни, за да се защити. Цивилизованите германци избиват всичко по пътя си.

– Европа след войната е съсипана, а САЩ стават световна сила, защото нямат противник, а те много зор в тази война не са си дали.

– Започва изпълнението на плана на АХ за обединение на Европа – първа цел – обединение за въглища и стомана, тоест да изкарат едни пари. И втора цел – да се противопоставят на СССР тогава, защото смятат социализмът /комунизъм, за сведение на психодесните, не е имало никъде, нещо като утопия е, ама кой да ти чете/, за по-голяма заплаха от всичко останало.

– На практика ЕС става нов САЩ, като държавите в него губят суверенитета си и се подчиняват на Брюксел.

– Богоизбраните отново владеят финансовата система и се опитват да управляват света.

– Германия отново управлява Европа!

– Европейските ценности за свободно движение на хора, капитали и работна ръка отидоха в небитието покра пЛандемията и планираните имунизационни паспорти.

И да обобщим – грозно е да се омаловажава борбата на милиони хора срещу фашизма и хитлеризма. Грозно е да си приписваш победа, която не си извоювал. Грозно е подчиняваш другите народи, макар и под ореола на европейски ценности!

България, по стара наша традиция, винаги се присъединява към губещите. И след това си плаща българският народ.

И Девети май е Денят на победата! В който приключва Великата Отечествена война. Поклон пред жертвите и героите на войната! Поклон пред тези, които не се подчиниха на новия ред. Поклон пред тези, които загинаха за свободата си.

Денят на Европа е ден на Германия, Франция, Испания, Италия…..но това не е моят Ден! Днес аз мисля за това как под ореола на висши ценности се пробутва робството, агресията и контрола върху хората. И предпочитам България да е свободна, независима и просперираща държава, а не колония на Брюксел и САЩ. Предпочитам да правим военни паради на Гергьовден, отколкото прайдове в Деня на Европа!

Днес е ден на победа…..и никога да не забравяме цената на свободата и достойнството. Те не се купуват с евросубсидии!

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *