img
Home / България / Алена: На 11-ти отново ГЕРБ ще са победители! През 2026 излизаме от кризата!

Алена: На 11-ти отново ГЕРБ ще са победители! През 2026 излизаме от кризата!

/
/
/
3033 Views

Полюсни надежди витаят в болното ни от омраза общество. Едни мечтаят за цялата власт, други лелеят нечие изчегъртване и си правят тънки нумерологични сметки, но напусто, колата е обърната, а пътят е само един – надолу към задълбочаващи се проблеми в обществото и държавата. Това казва в своя анализ Светлана Тилкова – Алена, специално за „Труд“.

Звучи много песимистично, но нека припомня астрологичната си прогноза за България и 2021 г., която направих още в средата на 2020 година: “Очаква ни трудна, изпълнена с повратности, напрежение, противопоставяне, изблици на омраза и насилие,… политически хаос година… 2021 година дава отражение върху следващите девет години от календара, изборният ден е кръстопътят, а пред нас има два пътя.

Единият е на глобална положителна промяна, другият е на глобална отрицателна. Средно положение няма, на късмет не може да се разчита, доброто или злото, което ще изживеем, ще бъде единствено следствие от нашите действия… Политическото противопоставяне в България се описва с една дума – война… На разум не бива да разчитаме. Там, където омразата е господар на мислите, разумът е роб на чувствата.”

Тази е глобалната картина на родната ни политическа действителност. През февруари написах, че от кризата в най-добрия случай можем да видим светлината в края на тунела някъде през 2024 година, по-реално – през 2026-а, а в най-лошия случай – през 2030-а. Суверенът, както казва шоуменът заради омразата си и огромните налети пари в протестите, както ни разкри Лока Фортуна, избра страданието и още години влачене на опашката на Европа, вместо приближаването към средния за Европа стандарт към края на 2025 година.

Алена за изборитеВсичко, което ще тълкувам за предсрочните избори и за следващите след тях, е само нюанс в мрачните краски на общата картина. Звездите ни посочиха верния път, аз ви го разтълкувах, но мнозинството избра хаоса на злото. Всеки народ сам гради съдбата си.

Президентът Румен Радев – нумеролог

Неслучайно много пъти пиша, че в България под всяка керемидка дебне ясновидка, а във всеки блок – астролог. Президентът Плевнелиев сам си разказа, че се е трудил на попрището на машинната астрология, а в минало прераждане бил пастирка. Настоящият президент Радев доказа, че има комплекс и фиксация в числото 4, както и в двойното 13, все свързани с Борисов. Явно има нумерологични пристрастия, похвално, но когато мине на курс при мен, тогава може и да има полезни и за него астронумерологични попадения, тъй че засега пиша двойка на нумерологичните му съветници, защото в желанието си да смажат Борисов, вредят и на Радев. Числата от имена не се интересуват, въздействат на всички.

Давам примери. Изборите бяха на 4.4. Номерата на президентските укази, включително датата на издаването им са важни за композитната карта, която тълкувам. Указ 112 – възлагане мандат на ГЕРБ. Указ 121 – възлагане мандат на ИТН. В периода между 34 и 36 брой на ДВ липсват указите с номера от 114 до 120, които се появяват в брой 37.

Указ 130 – за разпускане на 45-ото НС и определяне на датата на предсрочните избори. Всички тези укази, отнасящи се пряко и косвено до изборите, са с вибрация 4, а на указ 130, дори сумарната вибрация е също 4. Никой не може да ме убеди, че тези номера на указите са случайно получени, а не търсено нагодени с прескачането на “неподходящи” номера. Явно президентът ни е скрит нумеролог, но защо с цифра, която в случая е най-неподходящата, защото руши и отнема, не на един, на врагът за изчегъртване, а на всички?
Продължавам с нумерологичните заигравки на президента.

13 април 2021 година – Президентът Радев обяви, че на 15 април свиква 45-то НС. Сгреши обаче с любимата му вибрация 13=4, защото е орисал 45-ото НС на удвоени трудности и агресивна непочтеност. Надали такива са му били намеренията, които вредят и на него, избори за президент идат.

На 14 април 2021-а президентът подписа Указ 110 за началото на 45-о НС. Дата, различна от вибрация 4, но не по-малко странна като астрологични и нумерологични заложби, защото предопределя удвоената невъзможност за постигане на дори мимолетна стабилност в работата на депутатите. Търсена е промяната, чрез намиране на общи цели, в смисъла на общ враг – ГЕРБ, но нумерологичната “доза” не е лекарство за търсената промяна, а е в количество за отрова.

Общи цели няма, има разнобой, защото планетарните аспекти в дома на обществените отношения говорят за взрив на кармична разплата, чрез агресия и мъст. Разплата, заради общи минали прераждания на част от депутатите в 45-ото НС, които на подсъзнателно ниво са се припознали. Като добавим по-значимата астрологична предпоставка, свързана с домът в звездната карта на неподходящите познанства и невъзможност, да се постигне хармония в работата към общи цели, резултатът с 45 НС беше предизвестен – докато се роди и умря. И тази моя прогноза се потвърди – в средата на април изчислих живота на 45-ото НС на месец, до два.

Парламентът щеше да има по-дълъг живот, може би до края на годината, ако беше свикано не на 15 април 2021 година с удвоена вибрация на хармония и стабилност, които в случая се израждат в насилствено, до агресия налагане на реда на една група депутати в ущърб на друга. Е, видяхме го. Добрата дата за начало на 45 НС беше 16.4.2021-а. Изненада ме един аспект – композитната дата между двете дати завъртат кръга назад и резултатът е: 13.4.2021 – преди да е родено 45 НС е обречено на бърза смърт и срамен финал. И рекорд за Гинес вероятно – само 9 дни работа.

Грешките на ГЕРБ и излъганите от Трифонов

Към настоящия момент ГЕРБ отново ще е първа политическа сила, което не им гарантира съставяне на правителство. Прекалено много грешки допусна Борисов, голяма работа, че го хвалели в Европа, след като от 10 януари 2021 г. успя да пропилее реалния си астрологичен шанс да състави правителство след 4 април.

ГЕРБ имат да изчистят много негативи при това само за два месеца, което е малко вероятно. Най-важното е да не се коалират с никого предизборно, а да го сторят следизборно, но познаваме характера на българина да прави на инат и обратното на правилното. Борисов не прави изключение и вреди и на партията си и на България. Да не говорим колко хора предаде, на които е разчитал и без чиято помощ нямаше да има дори втори мандат.

За ИТН отдавна писах, че е партия еднодневка – между предсрочни избори и мандат, но тъй като омразата и любовта не могат да бъдат астрологично изчислими, а и няма дати на регистрации за изборите, не мога да отговоря дали гласувалите за Трифонов ще осъзнаят, че бяха употребени и излъгани или още ги друса наркотикът на омразата и не са способни да разсъждават. Ако разумът надделее, ИТН може да спихне до 4-те процента, но българин и разум често са реалности без допирна точка по между си.

12 май – първият ден на служебното правителство

Денят 12 май 2021 година, когато служебният кабинет започна работа говори за хора събрани в обща, неподходяща среда, които ще бъдат използвани за нечие лично благо, а не за България. Съдбовният път на служебното правителството му гарантира чрез вибрация 4 множество трудности, породени от странични и неочаквани фактори.

И така два месеца, до следващите избори. Като добавим струпването на взаимно вредящи си като аспекти и обвързаности планети на 12 май, тълкувам още, че ще бъдат чести свадите и провали на решенията, но във вреда на България, дали обществото ще разбере за тях, не знам. Освен това Лока Фортуна, планетата на материалното щастие, ни информира за намерение за бързо материално облагодетелстване на някои от служебните министри.

Нерадостен е фактът, че президентът се е вкопчил в числото 4 и все него докарва, но пренебрегва факта, че трудностите са за всички, включително и за него. Отново повтарям, вибрациите на числата са общовалидни, а не само за враговете или за приятелите на някого.

Предсрочните избори

Изборната дата 11.7.2021 година е носител на изискване за Съдбовно подчинение, което наказва прибързаността, агресията, опитите на партиите да надскачат възможностите си. Общата вибрация е носител на глобална промяна, но основана на разум, търсене на сходимост между кандидатите, правилно преценени предизборни и следизборни коалиции. Аспекти в композитната карта между датата на изборния ден и на указа разкриват, че в политическата мъгла, в която вече живеем, опитите за материално облагодетелстване от плахи в началото ще се превърнат в лицемерни и агресивни опити да се отмъкне колкото може повече. Грабежите започват.

Подходяща ли е датата 11 юли за вот

За България 11 юли е по-добра както от 4 април, така и от 4 юли, но на кого носи позитиви и на кого негативи, ще кажа след регистрациите на партиите и изтеглените бюлетини за участие. Едва тогава картината ще е пълна, защото ако си спомняте бях посочила трето място на ИТН, а те отидоха на второ с изборна бюлетина 29 – превърнала ги в ловци на успеха, който незаслужено грабнаха – случайно или не, но фактите са на налице.

Как ще се разпределят силите в новия парламент

Картината ще е подобна като в 45-ия, но е рано да се каже дали мутрите вън ще влязат в Народното събрание или не. Както и патриотични формации. Нека да видим кои партии и коалиции ще се регистрират за изборите и кога ще го сторят.

А и задължително трябва да изчакаме и да видим какво ще ни подскажат звездните аспекти за раздадените пари за гласове, а такива не се пестят с надеждата, че впоследствие ще бъдат изсмукани от държавата.
Ролята на президента

Президентът е все по-набиращият сила кукловод на Трифонов и други в опита му да си гарантира втория мандат. Бих казала, че няма нужда, защото още миналата година написах, че Радев няма да има втори мандат, ако Борисов не му го подари.

Е, с безбройните си грешки Борисов вече му го опакова и панделка му върза в очакване на президентските избори. Ако не се доверявах безпрекословно на астрологичните си изчисления, които казват, че е невъзможно, щях да си помисля, че Радев и Борисов играят в един отбор, а се карат за пред хората, кой е по генерал.

Ще има ли нови партии в НС

Очаквам заради астрологични аспекти да има отпаднали партии, както и да влязат нови. В противен случай стабилно правителство няма да има. Ако разумът на избирателите се пробуди, вместо да заместват очевидно трудното им мисловно усилие с емоциите на омразата или любовта към човек или партия, има лъч проблясък за работещо в някакъв период НС.

Ще има ли правителство?

Много ми се иска да потвърдя, че ще имаме правителство, но периода, в който сме, дори не го обещава. Засега, преди да знаем датите на регистрации на участниците в изборите за 46 НС, мога да кажа, че предсрочните избори се очертават да бъдат и негова орис. Ако омразата между хората постихне и това се отрази на влезлите в парламента партии, които да се опитат да гледат в една посока, биха могли да се насилят да намерят компромис за благото на България. Но засега надеждата е слаба и неспособна да разсее астрологичните ми съмнения.

11 май – ден на укази и мечти за еднолична власт, ЦИК – марионетка, но със скъсани конци

Вече имаме служебен кабинет, нова ЦИК и нова дата за парламентарни избори. Слънчев лъч надежда, защото 46-ото НС е подвластно на Слънцето, на Светлината и на новото начало. Но, рано е за еуфория, новото начало може да е добро, но да свърши зле заради деветгодишния период, в който сме в момента.

Не съм оптимист дори и заради, според мен, неслучайно случилият се номер 131 на указа за назначаване на ЦИК, който е с вибрация на глобална промяна, и обща вибрация на опит за обграждане с хора, които носят пряка полза на президента.

Но отново фиксацията на Радев в числото 4 – то слага прът в колелото на неговите мечти. Първият работен ден на новата ЦИК – 12 май, има Съдбовен път с вибрация 13, редуцирана до 4 – на трудности, спънки, проблеми до провал на първоначално скрито заложена цел. Като добавим всички други аспекти, дори и ако президентът сам взима решенията, а не ги оставя на комисията, няма да получи очакваното.

Служебното правителство

Служебното правителство беше обявено на 11 май, който композиран с 12 май, говори за подчинение, с обща вибрация на събрани неподходящи хора, обвързани с обща цел, която няма да бъде постигната, заради факта, че всеки от тях ще дърпа конците към себе си, заради самомнението, че е най-знаещ и най-можещ.

По-скоро скритото, а не явното противопоставяне на служебния премиер ще е практика, който е инатлив, упорит, но чувствително емоционален като всеки представител на Риби, тъй че оправията е невъзможна.

Вибрацията на числото 130, номерът на указа за назначаване на служебния кабинет, ни разкрива, че намерението на президента Радев да си осигури полезни промени лично за себе си, ще бъде трудно постижимо, а работата между институциите – проблемна, независимо че в служебното правителство са събрани доказали се хора с висока степен на образование и умения. Фактическите астронумерологични заложби не се впечатляват от личности и намерения.

От БСП – министър-председател

Признавам си, измъчих се да търся астрононумерологични зависимости и скрити цели в текста на президентските укази за връчването на проучвателните мандати на първите три партии. Не можах да открия и продължавам да се питам защо е разликата.

Първите два мандата – на ГЕРБ и ИТН са “за възлагане на кандидата за министър-председател да състави правителство.” Мандатът на БСП, указ 128, не е за съставяне на правителство, а “за възлагане на парламентарната група “БСП за България” да посочи кандидат за министър-председател. А правителството от кого щеше да е? За обществото пак нещо остана скрито.

Нарочно тълкувах тези отминали и сякаш вече ненужни никому дати. Те са част от глобалната картина на кризата и политическата война в България и имат пряко действие върху всички останали дати до изборният ден на 11 юли.

Източник: Лекувай

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *