img
Home / Жълта зона / Баровският живот на здравния министър (Уникални снимки)

Баровският живот на здравния министър (Уникални снимки)

/
/
/
544 Views
Служебният здравен министър Стойчо Кацаров, скандално пенсионирал проф. Тодор Кантарджиев, се радва на охолен живот, видя „Е-новини“.


С жена си на сватбата на дъщеря им

Кацаров живее заедно със своя колежка – д-р Елисавета Енишейнова. Професионалната ѝ биография показва, че от 6 години насам тя работи като неврофизиолог в Александровска болница. Междувременно през 2019 г. е започнала и на втора длъжност – като медицински съветник в международната компания IQVIA, занимаваща се със здравеопазване.

Преди това пък има известен опит като невролог и в чужбина, като е посочила, че е работила в Катар.


Половинката на Кацаров обича пътешествията

От снимките в социалните мрежи на д-р Енишейнова се вижда, че е почитателка на екскурзиите и пътешествията. Кадри от дестинации в цял свят – екзотични плажове, градове и пустини, красят профила ѝ. Половинката на здравния министър редовно споделя снимки и с тяхната дъщеря Теодора.

За нея не се знае почти нищо, освен че е щастливо омъжена за чужденец. Съпругът ѝ е немец и се казва Йоханес. Сватбата им за чудо и приказ обаче не се е състояла в Германия, а в България през 2017 г. Лично Кацаров отвел булката до олтара, а тържеството впечатлило всички присъстващи с луксозна обстановка и стилна украса.

До 2012 г. Теодора е била съдружничка на баща си във фирмата „Сиеста“ ООД, която е съществувала в продължение на 6 години. Закрита е на 17 октомври 2012 г. В нея Кацаров и дъщеря му са имали по 50% участие.

Дружеството се е занимавало с производство и търговия с компютри, офис оборудване, компютърни мрежи, периферни устройства, софтуер и хардуер, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, посредническа дейност, услуги на фирми и граждани, вътрешен и международен транспорт, преводаческа дейност и лицензиране на документи, вътрешна и външна търговия, показва справка в Търговския регистър.

От данните там се вижда, че служебният здравен министър е имал още три бизнеса – все медицински центрове. Един от тях също е закрит през 2012 г., а другите два са прехвърлени на лица, които не са свързани със семейството на Кацаров.


Дъщерята на Кацаров на сватбата си със съпруга си Йоханес

Източник: Ретро
Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *