img
Home / Жълта зона / Бившата на Сашо Кадиев живее при Катето Евро, докато той върти любов с манекенка

Бившата на Сашо Кадиев живее при Катето Евро, докато той върти любов с манекенка

/
/
/
751 Views

Сашо Кадиев и майката на дъщеря му Таня вече не са заедно. Новината гръмна преди дни, но истината е, че раздялата им е факт от месеци.

Достоверен източник, пожелал анонимност, потвърди пред „България Днес„, че водещият има нова любов в живота си и това е моделката Ивелина Чоева.

Кадиев не признава за Ивелина, но източници потвърждават

Кадиев не признава за Ивелина, но източници потвърждават

Още преди месец папараците на „България Днес“ сгащиха Кадиев и Таня по време на среща пред НДК, където разменят дъщеря си Катерина. Макар да не делят едно ложе, двамата са в изключително добри отношения. Оказва се дори, че Таня продължава да живее в Кокаляне заедно с Катето Евро. Легендарната българска актриса няма нищо против странните отношения на бившата й снаха и сина й. Напротив, Катето е доволна, че внучката й и Таня са при нея.

Според близък до двойката Таня, която работи на летището, прекарва почивните си дни в Кокаляне. Запознати твърдят, че Сашко също често отскача за по няколко дни в къщата на майка си. Актьорът, който е супер зает заради десетките си ангажименти в театъра и телевизията, успява и да отделя време, за да обърне внимание на малкото Кате. Най-често това се случва по време на престоя му в Кокаляне, но има и дни, в които водещият я взима за дълга разходка, а после я връща на майка й. Точно в един такъв ден папараците на „България Днес“ успяват да хванат в крачка бившите възлюбени.

Сашо обръща внимание на фенове, но не говори за личния си живот

Сашо обръща внимание на фенове, но не говори за личния си живот

Баща за пример

Баща за пример

Кадиев напътства Катето

Кадиев напътства Катето

Водещият често води дъщеря си на разходка

Водещият често води дъщеря си на разходка

За раздяла между Таня и Сашко се заговори още през 2019 г. Тогава Катето Евро отрече подобно нещо с думите:

„Всичко е наред! Нещата са, както трябва“.

Тогава Александър Кадиев не пожела да коментира отношенията си с Таня, нещо, което продължава да прави и до ден днешен, припомня Е-новини.

Сашо и новата му Ивелина, която се изявява като успешен модел в Лондон, не живеят заедно, но често си организират срещи в чужбина. Само преди дни наблюдатели забелязаха, че 23-годишната моделка е отседнала в същия курорт в Доминикана, в който е и Кадиев.

Таня дойде да си вземе детето от НДК

Таня дойде да си вземе детето от НДК

Сашко запали цигара след раздялата

Сашко запали цигара след раздялата

За новата тръпка в живота на артиста се заговори, след като той загатна за това с кратко видео от Пунта Кана, в което е хванал за ръка млада дама и крачат редом по плажната ивица. По-късно българката, покорила десетки модни пътеки, показа снимка, на която екзотичен папагал е кацнал на ръката й. Успоредно и водещият на „Преди обед“ сподели с феновете си снимка с няколко от птиците по ръцете си. Ясни сигнали, че двамата прекарват времето си заедно, а не са попаднали случайно на едно и също място.

Преди време, пред списание EVA самият Кадиев споделя, че не смята, че е намерил най-голямата си любов в лицето на официалната си половинка Таня.

Според близки до най-хитовата ВИП двойка Кадиев и Ивелина започнали близки отношения още когато супермоделът създава приложение за защита на жени от насилие. Именно с апликацията „За теб“ Чоева попадна в престижната класация „30 под 30“ за 2020 г. на списанието за бизнес и финанси „Форбс България“. Именно на гостуване в предаването „Преди обед“, на което красавицата представя платформата, Кадиев е запленен и настоява да участва в рекламната кампания на полезната апликация и да е рамо до рамо с хубавицата.

Ивелина, която е била и корица на украинския „Вог“, е можела да завърти главата на самия Дейвид Бекъм, тъй като заедно с други известни двамата участват в кампания на ООН срещу насилието над жени. Освен това красивата дама прави и собствени свещи, които са изключително модерни заради формите им, изобразяващи женски тела. Наблюдателни източници коментират, че и този неин продукт е представян от артиста, който достига до голяма аудитория заради популярността си.

Говори се, че Ивелина не е чужда и на звездната майка на Кадиев – Сашо запознал красавицата с Катето Евро, която одобрявала избора на сина си заради социалната ангажираност на Ивелина.

Източник: ХотАрена

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *