Бойко Борисов: Остана да кажат, че съм изял човек на филета

Бойко Борисов: Остана да кажат че съм изял човек на филета

Според Бойко Борисов хората вече не вярват в историите за подслушвания. Той днес подробно коментира скандалът с подслушвания на политици от опозиционните партии на страницата си във фейсбук.

Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета, коментира  той, цитиран от dnes.bg.

Той е събрал в централата на ГЕРБ Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и др. Бойко Борисов отчете, че все още няма доказателства за твърденията за подслушвани политици.

“Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър”, посочи лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов вече хората не вярват на обвиненията за подслушване.

“Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания”, допълни той, цитиран от “Фокус”.

Бойко Борисов се обърна към демократичната общност, като ги предупреди, че те са следващите.

“Дойдат ли за нас, вие сега малко ви е приятно, защото по една или друга причина като политически опоненти бият само по ГЕРБ. Запомнете ми думите – след това ще дойдат и за вас. Така сме паднали едно време под турско робство. Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ. Знаете резултата за 500 години. Не 50 години, 500”, посочи лидерът на ГЕРБ.