Бойко Борисов: В България има две партии – ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ

Бойко Борисов: В България има две партии – ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ

Ние трябва да сме много премерени. Не ние казахме, че Русия е бензиностанция с ракети. Вие можете да се гордеете и да афиширате вашата принадлежност към ГЕРБ. “ Това заяви председателят на младежката организация на ГЕРБ в Търговище, където е на среща, заедно с лидера на партията Бойко Борисов.

„Днес е добър ден. На днешната дата ми се е родила дъщерята. Понеже ми премрънка обещах да я поздравя пред всички. Доста се измъчи тя като ми носиха бесилките и ми обикаляха къщата.“ Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на официален брифинг.

„В България има две партии – ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Това се оказа“, заяви той.
„Вижте промяната. Защо трябва да агитирате за ГЕРБ като е ясно, че нищо от това нямаше да се случи, ако управляваше ГЕРБ.“

„Аз благодаря на медиите, че ми ги извадиха тия числа. Предложихме няколко пъти – освободете държавния резерв, за да може да се работи спокойно. Германия ме чуха и го направиха.

„Променете две изречения в закона. Всички ресурси са си наши. Защо ги вдигате тия цени. Кой нормален прави в 2 ч през нощта сделка. Защо продавате газа?“, потресен е Борисов.

Той коментира и скандала с клипа, в който Петков е обвинен в расизъм: „Не знам дали в Харвард делят техните възпитаници по цвят на кожата, сексуална ориентация? Ние в ГЕРБ всичко това сме го загърбили – всички сме човешки душички, Господ така ни е създал. Това показва мисленето им – да излезеш и да заплашиш деца с 5 години затвор.

„Вчера ми се видя смешно, обаче Томислав Дончев ми се обади и ми каза – ти се смееш, ама те вече арестуваха за 24 часа 16-годишни деца, които са снимали опашките на бензиностанциите. И ми светна една червена лампичка и казах – Георг, Алгафето, излизате в нелегалност. Защото те проповядват фашизъм в момента„, заяви Борисов.