img
Home / България / Борисов към IT специалистите си: Искам да следите откъде ще дойдат манипулациите на вота

Борисов към IT специалистите си: Искам да следите откъде ще дойдат манипулациите на вота

/
/
/
494 Views

От вас, IT специалистите, искам да следите откъде ще дойдат манипулациите.

Някой ми каза, че машините ще отчитат колко са преброили, но няма да се броят късчетата в урните. Машината могат да я изкарат с всякаква технология да даде някакъв резултат. Те се готвят да направят манипулации. Бдете, защото ще възникне проблем.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, който отново проведе среща с младежите от партията си. На видео, публикувано във фейсбук профила му, се виждат няколко младежи, всеки от които се представя и благодари на бившето правителство.

„Много съм притеснен за машините и машинното гласуване, защото усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България, заради начина, по който виждам, че подхождат – много лежерно, по две минути дават на човек за гласуване“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той добави, че не знае възрастните хора и тези, които не са работили с машини, как ще се оправят. „Къде ще бъдат машините, колко допълнително ще сложат, кой ги пази в момента“, попита Борисов.

Бившият премиер добави, че вече няма никакво доверие на това правителство и е убеден, че няма да проведат честни избори.

„Какафонията става огромна, а единственото, което те желаят и говорят, е за подслушване. Вече 20 дни трябваше да кажат кой е подслушван и дали е подслушван“, подчерта още той.

Източник: Офнюз

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *