img
Home / От мрежата / Чаровната дъщеричка на Наум Шопов и Теа Минкова навърши 3 годинки – вижте сладката рожденичка и приказното й парти! (СНИМКИ)

Чаровната дъщеричка на Наум Шопов и Теа Минкова навърши 3 годинки – вижте сладката рожденичка и приказното й парти! (СНИМКИ)

/
/
/
683 Views

Невероятно, но изминаха цели три години, откакто актьорът Наум Шопов-младши и приятелката му Теа Минкова станаха родители на малката Амая. Вчера, на 5 декември, чаровницата навърши три годинки, а щастливите родители се постараха всичко да е както трябва – от роклята на рожденичката до приказното парти и тортата!

Двамата побързаха да споделят няколко мили кадри от празненството.

Можем да видим как малката Амая духа свещичките на голяма торта, украсена с добре познатите анимационни герои Елза и Анна, и се усмихва в обятията на мама и тати.

Амая Шопова

Амая Шопова на 3

“Ти си смисъла, усмивката, щастието и силата… ВСЕКИ ДЕН. ОБИЧАМЕ ТЕ” написаха родителите на момиченцето в профилите си в Инстаграм.

Теа и Наум дъщеря

Наум и Теа дъщеря

Теа и Наум, които се заедно от 10 години, са една от най-лъчезарните и популярни млади български двойки, а откакто станаха родители в края на 2019, те се превърнаха в сплотено и щастливо семейство, на което не можем да спрем да се радваме.

Амая и Теа

Наум Шопов, станал известен с ролята си на доктор Тасев в сериала „Откраднат живот“, често споделя мили снимки заедно с Теа и Амая а в социалните мрежи. Те обичат да пътуват, да спортуват, да сме смеят и да учат дъщеричката си на любов към живота.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *