Елена Гунчева: Вие сте недоразумение, а Чешнегирово е шамар за България

Елена Гунчева: Вие сте недоразумение а Чешнегирово е шамар за България

Не мога да повярвам на мазните оправдания на някои, че случаят с американските войници в Чешнегирово бил недоразумение!

Какво недоразумение, бе – въоръжени до зъби ЧУЖДИ войници да нахлуят в българско предприятие – извън военни бази, извън територия на учения и т.н. Те преди няколко седмици се бяха и загубили по нашите пътища – пак било недоразумение. Ег*ти и армията, като с две ръце задните си части не могат да намерят.

Явно българските политици и военни, които трябва да защитят суверенитета на България, толкова са наплашени от Козяк и толкова треперят в гащите си да не би да си загубят топлите местенца, че не смеят да предприемат нищо!

Политика било, ти да видиш! Ма*ната му на политиката ви. Една държава има авторитет, суверенитет и достойнство. Които вие зачеркнахте с лека ръка в името на бъдещите си политически кариери!

Аз протестирам срещу това чужди войници да се разпореждат като у дома си в България. Протестирам нашите политици да се правят на подлоги, за да си спасят политическите задници. Протестирам за това, че се подиграват с България, а вие угодно се хилите и хвалите наглите агресори.

Явно достойнство няма. Има кариери, има политика, има евроджендърски ценности, има указания от Козяк, има „партньорски“ отношения /мисля си, ако български войници нахлуят примерно в завод в Делауеър, каква ще е реакцията на американците/. …..но честта на България я няма.

Няма го суверенитета ни! И нека това да падне на вашата съвест. Понякога мълчанието е най-голямото престъпление срещу народа ни!

Елена Гунчева

Елена Гунчева