Френската Ванга предрече неочакван край на войната в Украйна – ето какво очаква Русия:

Френската Ванга предрече неочакван край на войната в Украйна - ето какво очаква Русия:

„Френската Ванга“ – с това прозвище е известна 19-годишната ясновидка от Франция Каеде Убер, която сочат за достойна наследница на петричката пророчица.

Наскоро Убер даде своята прогноза за това как ще завърши войната в Украйна , както и каква ще е съдбата на двете страни в конфликта за в бъдеще.

Младата гадателка, чието раждане е предсказано от самата Баба Ванга , твърди, че виденията за бъдещето й идват под формата на черни фигури.

Този път цифрите й отворили очите за бъдещето на така наречената от западния свят „спецоперация“.

Френската Ванга

Според момичето Русия ще излезе победител от проточилия се конфликт, а западните страни ще трябва да приемат нейните условия и да направят отстъпки. В допълнение, френската вещица, която предсказа кризата от 2008 г. и смъртта на Муамар Кадафи, даде прогноза за бъдещето на Русия. Според нея потокът от санкции срещу страната ще спре в близко бъдеще.

Убер също видя, че през 2023 г. ще започнат сериозни конфликти в слабо развитите страни.

Отбелязва се, че славата на ясновидката в Русия е донесена от фразата „Путин сам ще си тръгне“, която все още предстои да проверим. Командирът на батальона на ДНР „Восток“ Александър Ходаковски говори за почитания в републиката прорицател отец Зосима, който предсказал голяма война в Донбас много преди Майдана.

Офицерът изложи спомените си за гадателя в канала си в Telegram. Изведнъж за себе си напомни известният мексикански ясновидец Антонио Васкес Алба, когото всички смятат за истински магьосник заради сбъдващите се предсказания.

По правило магьосникът говори за виденията си в началото на всяка година, но след това промени традицията си и предсказа смъртта на всеки, който ще тръгне на война срещу Русия, надяват се агенциите.

И известният израелски екстрасенс Ури Гелер, известен с огъването на лъжици с очите му, предупреди президента Владимир Путин. Гелър каза, че ако Русия се опита да нанесе ядрен удар по която и да е страна, той ще спре ракетите със силата на мисълта и ще ги изпрати обратно.