img
Home / От мрежата / Гневна българка изригна: Антив@ксърите ще ни затрият

Гневна българка изригна: Антив@ксърите ще ни затрият

/
/
/
529 Views

В@ксинирана съм с две дози срещу коронавирус. Скоро ще отида да ми поставят третата. Въпреки това съм много разтревожена от пандемичната ситуация у нас.

Статистиките са стряскащи. С най-малко в@ксинирани сме, а сега до Европа достигна и новият вариант на Ковид, който идва от Южна Африка. И той бил три пъти по-заразен и много опасен. Не се знае дали в@ксините ще ни предпазят от него, това щяло да се разбере след време. А колко ще отнеме създаването на евентуална ваксина срещу новия щам, не е ясно.

На този фон у нас не спират да дават думата по медиите и в социалните мрежи на антив@ксърите. Това са най-вредните хора, които всяват хаос по въпроса.

Мангъровци и прочие специалисти, които разколебаха и без това недоверчивия към всичко народ. Крайно време е да разберем, че трябва да се доверяваме на съвременната наука, а не на врачки, баячки и самозвани специалисти.

В@ксината не дава сто процента гаранция, но все пак предпазва от усложнения при боледуване. Но не, ние като примитиви мислим, че ще ни чипират и ще навредят на репродуктивните ни способности, че ще ни отнемат свободата, видите ли. Аз съм против свободата н@ваксинирани да ходят и да разнасят заразата.

Изпуснахме нещата, сега да видим как ще оцеляваме.

Атанаска Узунова, София

Източник: Ретро

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *