img
Home / Хороскоп / Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Лъв много късмет и нови възможности, Везните ще започнат положителни промени

Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Лъв много късмет и нови възможности, Везните ще започнат положителни промени

/
/
/
588 Views

Овен

За Овните седмицата ще започне с не особено положителна нотка. Звездите ще бъдат в дисонанс с планетите, така че на 25 май е препоръчително да се отървете от негативните мисли и емоции, като използвате три ефективни метода . Това ще ви помогне да се придвижите към щастие и успех в бизнеса. Павел Глоба съветва да не се притеснявате за дреболии и да сте нащрек 24 часа в денонощието.

В работата и бизнеса онези Овни, които са в състояние да намерят нестандартни решения на проблемите, ще имат късмет. Представители на творчески професии ще бъдат много успешни. Също така късметът ще се усмихне на всички, които постоянно пътуват и общуват много с хората. Струва си да обърнете внимание на социалните мрежи – в тях можете да се запознаете с бъдещата си сродна душа.

Телец

Животът на Телеца може да се промени много тази седмица. Има пет конкретни признака, че предстои голяма промяна. Най-благоприятните от тях могат да се случат на 25 и 26 май, както и в събота и неделя. Тези дни звездите и планетите ще бъдат в максимална хармония помежду си. Важно е само да се уверите, че нещата вървят в правилната посока.

Най-опасният ден от тази седмица е 27-ми. Разрушителното влияние на звездите ще се усети във всички сфери на живота, но е по-добре да не се паникьосвате. Трябва да общувате повече с любимите хора, да правите планове за бъдещето, а също така да проявявате повече доброта и искреност. Може би в средата на седмицата някой ще трябва да си помогне на загуба.

Близнаци

Близнаците имат голям ръст на късмета в сряда и четвъртък. В наши дни те трябва да се възползват от трите тайни на щастието, присъщи на зодиакалния им знак . Ще ви е необходима и максимална активност през седмицата в работата, бизнеса, финансите и любовта. Девизът на Близнаците в периода от 24-ти до 30-ви е „Никаква вода не тече под лежащия камък“.

29 май е най-неблагоприятният ден от седмицата, в който Павел Глоба съветва Близнаците да не започват дреболии, да не молят никого за услуга. Ще трябва да действате сами, но ще има достатъчно енергия, за да завършите успешно или да започнете бизнес. Просто трябва да го изхвърлите правилно.

Рак

Раците имат време, когато могат и трябва да бъдат в самота, да се отдадат на домакински задължения и работа. Най-важното е да не преминавате границите на зоната си на комфорт , особено на 29 май, ден, когато звездите и планетите са разрушителни. Твърде много активност в този ден и като цяло в края на седмицата може да повлияе негативно на късмета ви.

25-27 май ще бъде много благоприятен период за промени и важни решения. Звездите ще помогнат на Раците да изпълнят своите цели и желания. Основното нещо е да вярвате в себе си и да не слушате съветите на другите. Също така, специално внимание трябва да се обърне на здравето. Трябва да се подкрепя от физическа активност и правилно хранене. Също така, Раковете през този период трябва да бъдат особено внимателни по пътищата.

Лъв

Лъв започва много продуктивно време, в което не бива да бъдете водени от собствените си емоции. Импулсивното поведение може да бъде загуба на време, пари и нерви. Трябва да запазите спокойствие в трудни ситуации у дома и на работа. В самото начало на седмицата звездите могат да дадат на Лъв много късмет и нови възможности.

Неблагоприятен ден ще бъде в сряда 27-ми. На този ден е препоръчително да не се претоварвате с бизнес и да не спорите с другите. По-добре да се съсредоточите върху любовта и семейството. Специалната медитация ще помогне на Лъв да привлече късмет в тази област . Павел Глоба също съветва да се избягва общуването с хора със стереотипно мислене: техните съвети могат да създадат проблеми.

Дева

Девите са отговорни и надеждни зодиакални знаци , които ще им помогнат да постигнат целите си тази седмица. Ще започне с положителна нотка, тъй като 25-ти и 26-ти от звездите и планетите ще бъдат в пълна хармония помежду си. В наши дни е по-добре да започнете да вървите напред с решаването на най-важните и належащи проблеми, които изискват много време и усилия.

Останалата част от седмицата обещава да бъде забързана и изпълнена с нови препятствия по пътя. Павел Глоба съветва Девите да спрат да критикуват близките и себе си. Трябва да се помни, че няма идеални хора. Всеки може да сгреши. Този петък е по-добре да не оставяте важни въпроси за по-късно и да не отивате на почивка в лошо настроение.

Везни

Настоящата седмица няма да е най-благоприятна за Везните, защото звездите и планетите няма да са в най-доброто положение. Везните могат да използват специални амулети за преодоляване на стреса и безпокойството . По-добре е да ги използвате от първите минути на понеделник, за да предотвратите появата на вътрешни проблеми и намаляване на самочувствието. 24 май е най-лошият ден тази седмица.

Започвайки от 27-ми, в живота на Везните ще започнат положителни промени. Звездите ще намерят пълна хармония, така че ще бъде възможно лесно да се справят с всички проверки на работното място, с всички задачи около къщата и домакинството. В любовта късметът ще бъде на страната на Везните, така че ще бъде възможно сериозно да успеете да намерите сродна душа или да укрепите съществуваща връзка.

Скорпион

Това ще бъде много успешна седмица за Скорпионите, в която е важно да направите дома си място на сила . Енергията и биополето ще бъдат възстановени по-бързо в родните стени, ще стане по-лесно да се вземат важни решения. Павел Глоба съветва Скорпионите да се фокусират не върху нови въпроси, а върху решаването на стари проблеми, които не могат да бъдат отложени за по-късно.

В любовта и в отношенията с хората като цяло ще бъде доста трудно за Скорпионите да постигнат взаимно разбирателство. Няма нужда да влизате в конфликт с другите: това значително ще забави движението напред и ще лиши Скорпионите от късмет. Това ще важи особено за края на работната седмица. Понастоящем връзката с другите и предаването на посланието ви ще бъде изключително трудно.

Стрелец

Работната седмица за Стрелец ще бъде продуктивна и светла, но през уикенда е по-добре да не рискувате и да се отпуснете в максимално спокойствие – у дома, до любимите хора. Ще бъде възможно да се занимавате с творчество, за да увеличите енергията . Всички разногласия в семейството и работния колектив се разрешават най-добре незабавно.

Тази седмица ще има възможност да се срещнете с интересен човек, който в бъдеще може да стане сродна душа. Няма нужда да се страхувате от нови запознанства, дори ако човекът изглежда някак странно или е точно обратното. В самото начало на седмицата трябва да сте подготвени за критика.

Козирог

Козирозите трябва да се погрижат за здравето си тази седмица. Астрологът силно препоръчва да се пренапрягате възможно най-малко, тъй като силната умора ще се отрази негативно на вашето благосъстояние. Добрите здравни конспирации също ще бъдат полезни . Конфликтите и кавгите ще имат изключително негативен ефект върху здравето и настроението, затова е по-добре да ги избягвате.

Домакинските задължения ще ви помогнат да се успокоите. Благоприятни дни този път – 29-ти и 30-ти. Този уикенд трябва да си починете малко, изхвърляйки всички негативни мисли от главата си. В самото начало на седмицата звездите и планетите ще бъдат в дисонанс, така че може да се появят проблеми в отношенията и на работното място.

Водолей

Седмицата ще започне много положително, тъй като звездите ще бъдат много креативни в понеделник и вторник. Ситуацията ще се промени драстично в сряда. Водолеите могат напълно да загубят силата и енергията си в този ден. За тях ще бъде полезно да се запознаят с източниците на сила за своята Зодия . Няма нужда да се притеснявате за малките неща в средата на седмицата.

Астрологът също така отбелязва, че в края на седмицата Водолей ще има късмет. Това може да се изрази в нови възможности в работната и финансовата сфера или в приятно запознанство. Не бива да напускате стартиралия бизнес и да се съмнявате в успеха. Ако Вселената дава шанс, за Водолеите е по-добре да се придържат към нея.

Риби

За Рибите тази седмица ще бъде невероятно продуктивна и позитивна, особено първата половина от нея. Представителите на този знак ще имат късмет в бизнеса и работата. Павел Глоба съветва да не се впускате в романтика, ако има много случаи и нерешени проблеми. Струва си да планирате нещата за бъдещето по-внимателно.

Да се ​​научим да разбираме хората ще бъде полезно тази седмица. Психически съвет ще помогне на Рибите с това. През почивните дни е препоръчително да се избягва общуването с хора, които наваксват негативизма и безпокойството. Ако има някой ваш близък, който постоянно изразява съмнения и критикува, по-добре не го слушайте. Промяна на обстановката, пазаруване и комуникация с приятели, със сродна душа ще бъдат полезни.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *