img
Home / Жълта зона / Иван и Андрей с извънредно изявление след атаките към тях

Иван и Андрей с извънредно изявление след атаките към тях

/
/
/
1691 Views

Този сезон на риалити формата „Фермата“ предизвика бурни реакции в социалните мрежи относно поведението на някои от участниците, вкарани с кастинг в стопанството.

Много от зрителите реагират на отношенията между тях, дори се стигна до призиви да се спре предаването, особено след като бяха върнати отпадналите участници, повечето от които бяха в агитката на Мартина при последния дуел.

Чуваха се доста арогантни и неприлични подвиквания по адрес на опонентката й Ваня. В снощният епизод от предаването се опитаха да усмирят страстите, които бушуват малко преди голямото гласуване за избор на финалист на тазгодишния сезон.

Ето какво каза дикторката в ефир:

„Голямата задача на този сезон, вече е изпълнена. Шумският манастир вече възстановен. Разполага с всичко за да посрещне монасите, които ще приемат ключа от фермерите и цяла България вече знае за неговото съществуване. Третият нов живот на възрожденския манастир вече може да го бъде.

Никой от седящите в къщи хора, които днес се гневят в социалните мрежи на поведението на част от героите в тазгодишното приключение, дори и не предполагаше за съществуването на този манастир, изграден през XI век, срутен след това от османците при тяхното нахлуване в България и наново вдигнат от нашите предци в най-тежките години от нашата история. Само преди месеци този манастир беше на ръба на срутването. Днес отново стои гордо изправен и готов да посрещне всеки мирянин.

Това е факт, благодарение единствено на усилията и работата на 22-та герои в тазгодишната ферма. Да, в този сезон на приключението имаше повече разпри от всякога и може би неслучайно символът на пробуждането камбаната, която виси изоставена на стария дъб все още не е на правилното си място. И може би сега в този миг идва реално истинското време за пробуждане. Пробуждане за 22-та герои на „Фермата“ и пробуждане за всички нас, които ги гледахме през екрана и ги съдихме свирепо.“

Отворени са линиите за гласуване за четиримата финалисти и зрителите призовани да подкрепят своя фаворит.

Ето някои от техните коментари:

От цялото предаване разбрах ,че са сгрешили темата на формата,би трябвало да е „Злоба,двуличие и алчност“.Да ,пробудихме се,за да разберем,колко е гнило обществото ни и за жалост оправия няма!

Капанът щракна! За победа на „добрите“/Живка,Пацо/, с/у „лошите“/Марти,Киро/трябват sms-и! Иван/Андрей отново победители! Весели празници от Продукцията…

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *