Кремена Халваджиян: Провинциалистите са прасета! Марш от моята София!

Кремена Халваджиян: Провинциалистите са прасета! Марш от моята София!

Кремена Халваджиян неведнъж е изказвала гнева си към наглите преселници в столицата!

Маги и Кремена Халваджиян са пример за подражание що се отнася до сплотеността на семейството и брака. Двамата обаче са с ясно изразени позиции по всички въпроси и неведнъж са си патили от това. Маги заради омразата си към БСП и всичко, свързано с нея, а Кремена с особеното си отношение към „столичани в повече“.

Кремена Халваджиян счита родените в столицата за по-висша класа

Родена в София, съпругата на продуцента не си поплюва и не крие мнението си за „прасетата“, нахлули в нейната София. Тя е убедена, че именно заради тях столицата ни е толкова мръсна – защото въпросните не спирали да се държат в нея като свине в кочина.

„Дошли тук, за да се фръцкат и да седят на сладки приказки пред Националната библиотека, но оставят след себе си погром. Хич и да не идват повече обратно“, апелира стилистката, която години наред се грижеше за визията на Гала в „На кафе“.

Кремена Халваджиян е убедена, че не друг, а точно селяните (провинциалистите) хвърлят купища боклуци, опаковки от снаксове, вафли, празни бутилки и чаши за кафе по улици и тротоари, пише сайтът ploshtada.com.

Г-жа Халваджиян стига и по-далеч като се осмелява да предложи в София да се влиза с визи и да има черен печат за всеки, който нарушава правилата на града.

Разбира се, думите й взривиха аудиторията като мнозина я нападнаха с въпроса кой велик българин от каквато и да било област, е от шопско. Повечето наши видни дейци са именно родом от малките градчета и селца. Самият Маги Халваджиян е от провинцията, защото е плевенчанин.

„Простотията не се определя от месторождението или местоживеенето ти. В столицата има също толкова простаци и боклуци, колкото навсякъде другаде. Но това на госпожата не й изнася да го признае“, коментират я по форумите.

Доколко на самата Кремена й дреме от този факт обаче, е отделен въпрос…

Източник: Портал 21

Коментари

Един отговор за “Кремена Халваджиян: Провинциалистите са прасета! Марш от моята София!”

  1. сталин

    Кременче ами мъжат ти да не е българин какво търси въобще в българия, що не потърсиш лекар да те лекува психиатър ами се правиш тук на важна, а не си много важна…Ти си най голямата селянка…