img
Home / Бомба / Мангъров се изповяда пред Ман Дьо: 8 години деканът хвърляше документите ми за професор в коша / ВИДЕО

Мангъров се изповяда пред Ман Дьо: 8 години деканът хвърляше документите ми за професор в коша / ВИДЕО

/
/
/
644 Views

Доц. Мангъров разкри част от личната си драма пред Мон Дьо.

Не се приемам като рок-звезда. Но винаги съм бил черна овца. Това заяви доц. Атанас Мангъров пред Мариян Станков – Мон Дьо.

„Мисля, че не съм интересен. Много малко ме вълнува какво хората мислят за мен. Ако знаехме колко малко хората мислят за нас, нямаше да се тревожим какво мислят. Не се приемам като рок-звезда. Но винаги съм бил черна овца. Заради това не достигнах висините на научната кариера”, заяви доцентът. И разказа: „Близо 8 години документите ми за професор, бившият декан ги хвърляше в коша. Не мога да кажа, че не ми тежи, но това е стена, която не можеш да преодолееш.”.

Доц. Мангъров смята, че лекарите имат място в политиката, тъй като са най-плътно с обикновените хора и са в час със случващото се. Той е на мнение, че ако човек желае да се занимава с политика, трябва да остави всичко останало, което за лекарите е невъзможно. За изборите през юли прогнозата на доцента е, че сценарият ще се повтори.

„Не ме обиди, че не ме поканиха в Щаба. Учуди ме, че в него бяха събрани хора, които нямаха компетентност по въпросите, с които трябваше да се занимават. Важно беше да се запази нормалността. Това всяване на страх, тези сутрешни гробарски изявления, това беше пълен абсурд, това е антимедицинско. Най-учудващото беше, че това се случи по целия свят. Това, че една глупост се прави по целия свят, не я прави по-малко глупост”, смята доц. Мангъров.

Източник: Petel

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *