img
Home / От мрежата / Нешка Робева: За 30 години преход само един Румен Радев, жалко!

Нешка Робева: За 30 години преход само един Румен Радев, жалко!

/
/
/
519 Views

Нешка Робева много харесва и одобрява президента Румен Радев!

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева е сред милионите почитатели на Румен Радев. Тя напълно го подкрепя и ще гласува за него наесен.

Робева намира ген. Радев за единственият отговорен, сериозен и интелигентен човек в политиката ни през последните 30 години. За нея той е единственият наистина честен политик и е истинско богатство, че България го има.

Самата Нешка Робева беше подлъгана неотдавна от политически субекти. Тя определя включването си в “България без цензура” на Николай Бареков като огромна грешка и разочарование.

Робева обаче е убедена, че Румен Радев няма да я подведе по същия начин. Тя вижда в негово лице спасението на България.

Според треньорката по худ. гимнастика България трябва да възстанови добрите си взаимоотношения с Русия и да спре да играе толкова по свирката на Америка. Това е верният път, който ще върне усмивката по лицата на хората.

Нешка Робева не крие антипатията си към Бойко Борисов. Тя е напълно съгласна с протестиращите, че Баце е вреден за България и е главен виновник за разрастването на корупцията у нас.

Робева вярва, че Радев ще успее да вкара зад решетките Борисов. В момента се води начален етап на тази битка, като първото, което трябва да се направи, е да се махне от поста му Иван Гешев.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *