img
Home / Жълта зона / Палатът на Слави с джакузита, винарна и асансьор! Дългия се шири в 5-етажна къща в Бояна

Палатът на Слави с джакузита, винарна и асансьор! Дългия се шири в 5-етажна къща в Бояна

/
/
/
2541 Views

Слави Трифонов влиза в политиката с внушителни имотна състояние, научи HotArena.

През последните 20 години Дългия непрекъснато инвестира в имоти в България и по света и често сменя именията си. Актуалният адрес на чалга мисията от Учиндол е в столичния квартал Бояна, в близост до киноцентъра. Там той притежава къща с размерите на прогимназия. Въпросният имот е под 24 часова охрана, а до него се стига по частен път, където и пиле не може да прехвръкне.

Първоначалната сума, която Трифонов инвестира за строежа, възлиза на 1 623 000 лв., показват данни от Търговския регистър. През 2014 година цената на палата е скочила на баснословните 1 850 000 еврорили 3 607 1500 лв. Това става ясно от обява на популярна кантора за недвижими имоти, чрез която Слави се опитал да продаде пететажната къща, но никой не я е поискал.

Част от екстрите, с които Слави разполага в боянския си дворец са вътрешен асансьор, джакузи, частна винарна, басейн с вътрешна и външна част, както и панорамна тераса в облаците, която разкрива невероятна гледка към Витоша. Къщата е звукоизолирана и се простира на цели 1199 квадратни метра.

Преди да се премести в нея Трифонов продаваше не по-малко луксозен мезонет в столичния квартал Борово за 4 милиона лева. Съдбата му не е ясна и вероятно жилището, което било обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоар с джакузи, собствен фитнес център и личен асансьор вече има нов собственик, писа „Ретро“.

Малцина знаят, че новоизлюпения политик има и огромен апартамент за чудо и приказ в „Драгалевци“. Него обаче дарил безвъзмездно през 2009г. на бившата си любовница Магдалена Ангелова.

Източник: hotarena

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *