Пикантни подробности за любовния живот на Габи от „Ергенът“! Оказа се сгодена за погребален агент

Пикантни подробности за любовния живот на Габи от "Ергенът"! Оказа се сгодена за погребален агент

Без да пази каквато и да е тайна и да се притеснява, че разкрива повече от развръзката на формата, една от участничките реши да признае, че е сгодена и то не за Виктор Стоянов.

Преди дни се разкри, че Габриела има гадже, с което бе на екзотична почивка в Доминикана. Явно обаче това не е всичко. Оказа се, че устатата Габи се сгодява за втори път за един и същи мъж, след като първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал „Надежда“.

Двамата имат десетки снимки от топлото си приключение, а след масовия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от снимките е годеникът й. Той се казва Димо Шолин, а наш репортер научи много пикантни неща за тяхната връзка.

Оказа се, че били сгодени преди Коледа, но след скандал Габи се ядосала и хвърлила скъпия пръстен на кръговото в квартал „Надежда“. После се сдобрили пак и отпрашили за Доминикана, където отново й предложил.

Димо Шолин има своя погребална агенция, която процъфтява, особено в тези ужасни времена, в които смъртността се покачи в пъти повече, пише Блиц.

Явно Габриела наистина не е стигнала до финал на шоуто, след като се хвали с нов мъж и годеж.