Прекрасната Лорина Камбурова чакала за трансплантация! (още разкрития за актрисата)

Прекрасната Лорина Камбурова чакала за трансплантация! (още разкрития за актрисата)

Лорина Камбурова, която почина в Русия, е имала белодробни заболявания, които е криела през годините, разбра Е-новини.

Тя дори се е нуждаела от трансплантация, която да се направи при първа възможност във Виена. Това разказа пред Би Ти Ви нейната приятелка и колежка Рая Пеева, с която са учили в един клас в НАТФИЗ.

Лорина Камбурова чакала за трансплантация

„За заболяванията й нашият клас не знаеше. Това беше шок за всички нас вчера. Криела е всичко това от всички нейни близки. Не знам защо и все още не мога да си го обясня. Трябвало е да има трансплантация във Виена при първа възможност, но ето какво се е случило“, сподели Пеева.

30-годишната Лорина Камбурова почина след тежка пневмония и продължителен престой в болница в Москва. От публикации на нейна приятелка в Русия става ясно, че тя на два пъти е изкара ковид-миналата година и сега.

Трябвало да я изпишат в деня, в който починала, но само няколко часа преди това се влошила, била настанена в реанимация, където починала. Българските артисти са потресени от смъртта й. Докато говореше, гласът на Пеева се разтрепери, емоцията си не сдържа и колегата й Сашо Кадиев.

В „На кафе“ Дарин Ангелов също трудно произнесе новината за смъртта й, а десетки колеги на Лорина в социалните мрежи не спират да се сбогуват с нея.

Източник: Разкрития