Путин: Продажните политици направиха България зависима! Новите да спрат да се кланят на чужди интереси!

Путин: Продажните политици направиха България зависима!

Владимир Путин е категоричен, че в България вече няма място за старите муцуни от политиката!

България е на предела си, в нея вече няма място за старите муцуни от политическата сцена, та дори и за ден. Това смята категорично руският президент Владимир Путин.

Владимир Путин с ясно изразена позиция за управлението на България

В един от разговорите си с бесарабски българи наскоро, той за пореден път заяви симпатиите си и приятелските си чувства към българския народ, които датират от векове. Но и не скри ироничната си усмивка, относно политиците и групировките, управляващи страната ни десетилетия наред.

„Много време отнема, но идва един момент, в който всичко става ясно. Истината е грозна, но трябва да бъде приета. И да се помни, за да не се повтаря отново. Това зависи изцяло от избирателите и от тези, които ще дойдат на власт след поредните парламентарни избори.

Това, разбира се, не се отнася само за България, то е всеобщо правило. Но протестите, недоволството на милиони българи, както и докладите и санкциите от Европа и САЩ са ясен признак, че „рибата у вас отдавна се е вмирисала“.

Властта в България през последните години я направи силно зависима отвън и на практика й отне свободата. Нужни са хора на място, истински лидери, за да си върне тя суверенитета, честта и достойнството. И да осигури добър живот на хората си“, убеден е Владимир Путин.

Той се въздържа от посочването на конкретни имена или партии у нас, но заявява категорично, че подкрепя всяко бъдещо управление на България, което е готово на коректни партньорски отношения с Русия.

„Не мисля, че имаме бъдеще с хора, които ще продължат стриктно и фанатично да следват всяка една заповед на Щатите и президента им Джо Байдън. Човек, който още през 2014-та година беше уличен в търговия с влияние и корупция в Украйна“, язвителен е Путин.

Владимир Путин застава зад управлението на Радев в България!

Руският президент Владимир Путин застана изцяло в подкрепа на държавния глава Румен Радев и решенията му за управлението на страната. Нещо повече – говори се, че Русия би подкрепила и евентуалните стъпки за превръщането на България в президентска държава.

Знаем, че в момента Путин е изправен на нож с голяма част от западния свят и особено със САЩ. Напрежението расте, а само преди ден руският президент заяви, че страната му ще ръфа живо месо от всеки, който се осмели да й посегне.

Владимир Путин упорито търси съмишленици и приятели на Русия, които да застанат на нейна страна в спора с НАТО и ЕС. Един от тях той намери категорично в лицето на унгарския премиер Виктор Орбан, а другият, с чиято разумна политика си пасват изцяло, е президентът Румен Радев.

„Путин има огромни планове за Радев, защото той е един от начините за връщане на руското сътрудничество и влияние в България. За разлика от Борисов и ГЕРБ, чиято политика беше тотално „наведена“ пред ЕС и САЩ, то Радев е разумен и мъдър в решенията си.

И се ръководи от реалните ползи на България от отношенията й с чуждите държави, а не да стои и да раболепничи, само и само да усвои едни милиарди“, коментира в ефир преди време първият беларуски президент Станислав Шушкевич, припомня e-novini.com.

„Румен Радев също разчита на приятелството на Русия, иначе не би бил толкова смел и решителен да крещи „Мафия“ за управляващите. Той обаче има подкрепата на Путин и това е достатъчно“, казва Шушкевич.

Самият Владимир Путин в скорошна среща с бесарабските българи коментира, че ако кражбите и корупцията в България спрат, то в държавния бюджет ще влязат още едни 6-7 милиарда евро.