img
Home / От мрежата / Румен Петков: COVID ваксините избиха маса народ в България, но се мълчи и крие!

Румен Петков: COVID ваксините избиха маса народ в България, но се мълчи и крие!

/
/
/
785 Views

Румен Петков срина Борисов и здравния министър с истината за ваксините!

Лидерът на партия АБВ Румен Петков не може да приеме за нормално, че се предлагат на пазара ваксини срещу коронавирус, които не са добре изпипани и на практика се тестват върху човечеството в момента.

Във Фейсбук профила си Петков сподели скандални факти, видя Магазина за Новини. Той разкри за няколко човека, които са изгубили живота си след ваксинация срещу COVID-19. Всички те са цитирани с имената си.

Румен Петков разкри за починал в Габрово след ваксинация с „Астра Зенека“. След това пък е имало починал лекар, който си е сложил и двете дози „Пфайзер“. В София пък в момента лежи в болница в много тежко състояние ваксиниран с „Модерна“.

Общото между всички тези починали хора е, че те са се ваксинирали срещу Ковид, но впоследствие се заразяват с вируса и умират. Възниква въпросът дали ваксините са просто неефективни или именно те заразяват с коронавирус.

Румен Петков изригна с истината за ваксините срещу коронавирус

Румен Петков: COVID ваксините избиха маса народ в БългарияРумен Петков е възмутен, че продължава да няма аутопсии. Той твърди, че почти всеки починал се пише с Ковид, пък дали е така, не е важно за болниците.

Петков и екипът му настояват за избистряне на ситуацията и предоставяне на данни за ваксинирани, както и последствията от ваксините.

Лидерът на АБВ отново нападна Бойко Борисов, когото държи лично отговорен за смъртта на ваксинираните хора. Същото важи и за здравния министър Костадин Ангелов, когото нарича „недоразумение“.

Румен Петков доказа, че мисли еднакво с доц. Атанас Мангъров. Това е и причината инфекционистът да оглавява депутатската листа именно на партия АБВ.

Припомняме, че Петков е първият и единствен засега политик, който изяви желание и готовност да внесе руската ваксина „Спутник V“ в България. Правителството обаче засега не разрешава това да се случи.

Източник: Зона98

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *