img
Home / Бомба / Румен Радев категоричен: Кражбите на Борисов бяха до тук! Няма да позволя повече гладни и бедни хора в България!

Румен Радев категоричен: Кражбите на Борисов бяха до тук! Няма да позволя повече гладни и бедни хора в България!

/
/
/
406 Views

Румен Радев се готви да управлява България за по-дълъг период, отколкото е евентуалният му втори президентски мандат, разбра Е-новини!

Гладът и мизерията в България изчезват

Президентът Румен Радев е решен да подобри жизнения стандарт на българския народ. За целта му трябват съответните правомощия и той ги вижда в служебния кабинет, който сам си избра.

Според различни анализатори ген. Радев изпитва задоволство от факта, че не може да се направи редовно правителство, защото така на практика властта отива в него. Очаква се на 11 юли сценарият да се повтори, Слави Трифонов нарочно да не приеме мандата и Стефан Янев да остане на власт, а на практика Румен Радев да ръководи държавата.

Новата Ванга: Румен Радев ще спаси България, виждам го ясно!

Румен Радев съживява България до 2030 г.

Президентът е убеден, че българите не могат да живеят повече с тези доходи. Той ще работи усилено за повишаване на заплатите и пенсиите. Те трябва да скочат поне двойно, за да заживеем като в ЕС.

„До 2030 г. България ще е като Швейцария. От другите страни ще се надпреварват да идват тук, защото животът тук ще е прекрасен. България има огромен потенциал и ако не бяха кражбите на Борисов през последните 12 години, сега животът на всички българи щеше да е много по-добър.“, смята Радев.

Румен Радев: Ще повишим доходите на българите! Царството на олигарсите свърши!

Той се зарича в страната да изчезнат клошарите, тъй като ще изчезнат гладът и мизерията и работа ще има за всички.

Източник: Зона 98

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *