Румен Радев: Ще направя и невъзможното, но нито един българин няма да мизерства с 300 лв!

Румен Радев: Ще направя и невъзможното но нито един българин няма да мизерства с 300 лв!

Народът иска правосъдие и нормален живот, крайно време е да ги получи, категоричен е Румен Радев!

Надъхани от Бойко Борисов и свитата му хора протестираха днес пред президенството, искайки оставката на Румен Радев. Не повече от стотина души се събраха да крещят и да играят хора под прозореца на държавния глава, ръководени от небезизвестния Станислав Недков – Стъки.

Румен Радев категоричен – ще използва всички свои правомощия, за да подобри живота на българите

Жалките опити да „изплашат“ президента обаче, бяха по-скоро смешни. А генерал Румен Радев е още по-категоричен – хората искат правосъдие и нормален живот. Крайно време е да ги получат.

„Всичко, което се случва от изборите на 4 април насам, не се харесва на мафията. Разбираемо е защо. Българите казаха: „Баста“! Българите показаха, че повече няма да търпят тази мафия в управлението на родината си. Но искат не само смяна на правителството, искат и възмездие.

Трябва да има и ще има разследване, съд и присъди за виновниците, заради които много хора са принудени да мизерстват с 250-300 лева на месец.

Това, което аз мога да обещая е, че ще направя и невъзможното, всичко, което е по силите и правомощията ми, за да няма повече и един мизерстващ българин“, категоричен е Румен Радев.

След като днес и БСП скоростно върна мандата – буквално за 14 секунди, държавният глава е готов за съставянето на служебен кабинет и определяне на дата за нови парламентарни избори.

Този „служебен кабинет“ обаче не боде, а направо вади очите на Бойко Борисов, министрите и депутатите от ГЕРБ. Защото именно той ще подеме щателното разследване на корупционните сделки и кражбите за милиарди, докарали държавата ни до фалит. А стане ли това, ду*е да им е яко!

Източник: Портал 21