img
Home / България / Шефът на компанията, продала колата на Владислав Горанов: Автомобилната мафия е създала двойник на автомобила му

Шефът на компанията, продала колата на Владислав Горанов: Автомобилната мафия е създала двойник на автомобила му

/
/
/
918 Views

Скандалът с Владислав Горанов бе коментиран от шефа на компанията, която е продала колата на бившия финансов министър.

Автомобилната мафия работи. Това заяви пред БНР директорът на голям български представител на няколко марки автомобили у нас и вицепрезидент на Българския футболен съюз – Атанас Фурнаджиев по повод инцидента с бившия финансов министър Владислав Горанов на ГКПП „Калотина“.

„Създават се двойници на скъпи автомобили. На краден автомобил се пренабиват номерата и се поставят рама и двигател на редовен автомобил. По този начин се създава двойник на автомобила. Това е често срещана практика за по-скъпи автомобили.

В момента ние имаме три такива случая: Единият с Range Rover Evoquе, който е закупен от завода производител, създаден му е двойник и, понеже има двойник, се обявява за издирване в системата на Интерпол“, каза още Фурнаджиев.

В неделя Горанов се връща в страната. От МВР разследват случая. Ще се изясняват и действията на граничните полицаи на пункта.

Според вътрешното министерство те са обяснили на Владислав Горанов да остане на място с автомобила си, а той твърди, че е получил нареждане да се върне във вътрешността на страната, пише Novini.bg.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *