img
Home / Жълта зона / Синът на Стефан Данаилов с баровски дом зад океана – вижте къщата му за 250 бона (Снимки):

Синът на Стефан Данаилов с баровски дом зад океана – вижте къщата му за 250 бона (Снимки):

/
/
/
1088 Views

Синът на Стефан Данаилов от връзката му с актрисата Ирен Кривошиева, Владимир, е единственият пряк наследник на големия Ламбо. Към момента Владимир Данаилов  живее в САЩ, а семейството му обитава китна къща в спокойното градче в Сарасота в щата Флорида.

Наследникът на Ламбо и съпругата му Виктория притежават просторен дом от над 500 квадрата с двор със зелена морава, писа „Ретро“.

Владимир Данаилов къща

Къщата  разполага с две спални, две бани, веранда, обширен хол с камина и трапезария с кухня. Разположен е в тих квартал, но е и близко до водите в океана.

Цената на имота според последната обява от продажбата му възлиза  на малко над 250 хиляди долара. Идеален е за голямо семейство, но Влади и Виктория все още нямат наследници.

Владимир Данаилов дом

Владимир е студент по медицина в Щатите и скоро ще завърши. Той вече практикува професията и дори редовно била асистент в сложни сърдечни операции.

къщата на Владимир Данаилов

В последните години, преди Ламбо да си замине от този свят, двамата бяха в изключително топли отношения. Стефан Данаилов се погрижи да обезпечи Влади и във финансов план.

Владимир Данаилов семейство

Той е единственият негов наследник. Според данните от оповестеното завещание на Ламбо, синът на Ирен Кривошиева наследил 300 хиляди лева, а доведеният му син Росен Цанков придоби единствена апартамент в Лозенец, а част от него изплати на Владко.

Източник: ХотАрена

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *