След 40 дни в кома, ходжа Алиа има способността да вижда в бъдещето. Ето какво ни очаква:

След 40 дни в кома ходжа Алиа има способността да вижда в бъдещето

Ходжа Алиа е от ония жени, които използват символите и молитвите в Корана, за да гадаят бъдещето и да откриват дали лоши мисли пречат на човека.

Тя получава ясновидската си дарба, след като по най-неочакван начин пада от 4 етаж и прекарва 40 дни в кома. За този неслучаен инцидент, за доброто и злото, които се борят в хората, за изпитанията като резултат от злобата и завистта, за Бог, който е един, и за бъдещето на България разговаряме с ходжа Алия.

Алиа, от къде имате дарбата си – родена сте с нея, или сте я придобили?

Паднах от много високо и бях в клинична смърт. Оттам получих дарбата да мога да лекувам, да помагам, да предсказвам, както и да откривам въздействия и магии. Болката е ужасна, но благодаря на Аллах, че ми даде тази дарба, тази сила, за да мога да помагам на хора, които сами не могат да си помогнат, както и аз сама не можах да си помогна. Аз не страдах от магия, аз паднах от 4-тия етаж.

Как така паднахте от 4-тия етаж?

Не знам, не мога да ви кажа. Просто в един момент, както всичко си беше спокойно и тихо, заоблачи се, стана нещо като буря, вихрушка и аз паднах от 4-тия етаж.

Нещо като при Ванга?

Да, нещо такова, баба Ванга така е ослепяла.

Колко време бяхте в кома?

40 дни съм била в тежка клинична смърт. На 40-ия ден видях рая.

Какво видяхте?

Видях красотата на другия свят. Там няма болка, всичко е красиво. Всичко е еднакво, няма богати и бедни, всички са равни. И тогава пред мен излезе възрастен човек, който ми каза: „Дете мое, ти се връщаш, за да бъдеш полезна на хората, на човеците на Земята”. След това се събудих и пред мен се яви книга. Яви се в съзнанието ми. Това е първото, което казах на мъжа ми, който не се отделял от мен. Той се засмя и каза: „Ти романи не четеш, любовни книги също не четеш. Защо пък книга, а не нещо друго?”.

След като излязох от болницата, се посъветвах с различни хора и никой не можа да отгатне каква е тази книга. Тогава сънувах две жени и един мъж, които ми казаха, че съм избрана и трябва да докосна Корана. Никога не го бях виждала, не бях го разгръщала. Но когато го докоснах, започнах да го чета, сякаш години наред съм го изучавала и зная всеки ред в него. Когато започнах да чета Корана, открих, че моя много близка приятелка ще пострада.

Споделих с нея. Тя не ми повярва, както и моите хора в семейството не ми повярваха, мислеха, че нещо съм мръднала, че съм откачила от комата. Но когато на приятелката ми й се случиха неприятностите, тогава се убедиха в моята сила, в това, че мога да откривам проблемите и да помагам.

Преди колко време беше това?

Преди 21 години. От 20 години работя.

Вие ясно виждате, ясно чувате или само чрез символите на Корана помагате?

Имам ясно чуване и работя със силата на Корана. Всеки е с различен проблем. Мога да кажа само едно – Аллах, нашият бог и вашият Исус, са един и същ Бог, само наименованията им са различни, той избира кой да е на тази земя. Избира такива като мен да помагаме на страдащите и на хората, които не могат сами да си помогнат.

Значи сте убедена, че Бог е един?

Бог е един. Само наименованието, което ние хората му даваме, е различно. Турците го наричаме Аллах. Вие българите го наричате Исус, а в други части на света си имат други имена за бог. Както и Богородица е една, няма друга, но пак се нарича по различен начин. Имената нямат значение, Бог е един, Света Богородица е една, няма какво да се лъжем. Той е на целия свят един единен.

Смятате ли, че религиите трябва да се обединят?

Не само религиите, а ние хората трябва да се обединим. Ако се обединим, ако станем едно цяло и се уважаваме и си помагаме повече, ние няма да сме в това положение, в което сме в момента и което е Божие изпитание – наводнения, градушки, потопи, войни, приказки за края на света. Всичко това се случва, защото ние самите хора не се уважаваме, делим се, не си помагаме, тъпчем се взаимно. Мразим се. Имам такива случаи, че оставам без думи.

Какви са, разкажете за тях.

Имам случай с брат и сестра. Заради имоти сестрата бе направила магия за смърт на брат си. Не споменавам имената, но сестрата беше виновна и не трябваше по такъв жесток начин да въздейства на брат си, за да остане за нея всичко. Аз помогнах за премахване на магията, жертвах сили от себе си, молитви, за да не страда нито един от тях двамата, а да се разберат. Сега брат и сестра се разбират и има топлина и разбирателство между тях.

А други случаи, при които търсят вашата помощ?

Има майки, които идват при мен и искат да разделят синовете си от жените или приятелките им. Тези майки не искат да осъзнаят, че по този начин засягат и синовете си. Правят магии, после момичетата не могат да забременеят или имат тежка бременност, трудни забременявания. Не разбират, че част от магията се връща и към поръчителя.

Правили ли сте такива магии, поискани от свекърва за снаха?

Не, не, не. Опитвали са се много хора да поискат подобно нещо от мен, но това не мога да направя. Коранът не ми го позволява. Силата му е много голяма, стига човек да знае как да работи с него, той може да върне човек и от смъртта. Мен ме търсят наши българи от различни краища на света, не само от България. Не правя магии, а помагам – откривам ги, изчиствам ги, защити също правя. Защото не искам да помогна днес, а след време магията, злата помисъл да се върне отново и да вреди на човека.

Като казвате „българи от цял свят”, как им помагате, по телефона ли?

Да, от разстояние. На мен ми трябват трите имена, година и дата на раждане. Това е достатъчно, за да открия звездата на човека, за да види той с какви проблеми се сблъсква и има ли нещо, което може Коранът да му помогне, или съответният човек е за доктор. Дали е по съдба уредено. Всичко това по Корана е отредено, не го определям аз.

А какво е магия?

Ох, Аллах, Аллах! Да не ви стига никога, да бъдат всички хора по Земята предпазени. При магията няма божия намеса, това е намесата на дявола. Защото се четат дяволски заклинания, дяволски молитви и така правят магии за болести, за смърт, за раздяла, за кавги, за разправи, за всичко може. И това само с трите имена и дата на раждане. И така, колкото и да се обичат двама души или едно семейство, с няколко такива молитви изстиват помежду си и започват да се карат безпричинно.

Разболяват се хората след подобни неща и лекарите не могат да определят диагнозата. Не упреквам докторите, те не са виновни. А когато човек е с магия, не излиза точната диагноза и не може да бъде излекуван.

Кои „те”, кои правят магии?

Значи тези, които правят тези магии и четат дяволски молитви, те нямат дарбата от Аллах да помагат. Защото Аллах не разрешава дяволски неща да има в Корана, а само неговите чисти молитви. Нямам думи за тези хора.

Има ли добри и лоши магии?

Има. Затова обяснявам, че лошите магии са дяволска намеса, не са чисти на Аллах. Молитвите, които ние четем в Корана, са за добро. Можем да съберем двойка, но не принудително насила, а когато двамата се искат. Например съпруга иска да се събере отново с мъжа си, с когото са се разделили. Четем молитви от Корана, има си специални муски за тая работа и те се събират до 3-7 дни. Това се казва бяла намеса – за любов, за здраве, за щастие, за успех. За лошите магии дори не искам да говоря. Аз с такива не се занимавам, както ви казах, въпреки че много са ме молили. Не че не мога, но Аллах ще ми отнеме силата.

Всяка магия си има цена, така ли?

Разбира се. Аллах ще ме подпали, ще ослепея. Нито Корана ще мога да докосна, нито ще мога да го чета и притежавам. Такова ще е наказанието ми, ако направя лоша магия.

Има ли известни хора, които са ви търсили и ви търсят?

Да, много известни, прекалено известни, но имена не мога да ви кажа. Ние сме дали клетва за дискретност. На голямо ниво, на голям чин хора ме търсят, но и те са живи хора. Ние сме равни на този свят – няма богат, няма беден. Всички сме равни и трябва да се подкрепяме. Трябва да сме заедно, за да прогресираме. Исус, както и Аллах, не може да търпи на земята това, което става и затова ни праща изпитания. Защото много нередни неща започнаха – злоба, завист, алчност, жажда за власт, войни. Бог не е съгласен с това и ни праща изпитания.

И войната в Сирия и Ирак ли е част от изпитанията, от Божия гняв?

Разбира се. Трябва да знаете обаче, че в България няма да има война с огън. Но ние сами се убиваме един друг. Виждате какво става по пътищата, изнасилвания, убийства. Много ме боли от всичко това. Имах случай, когато майка доведе детето си. А баща му го изнасилва и казва пред майката, че фиданката, която той бил засадил и давала плод, той първо трябвало да опита от този плод. Разбирате ли? Това е непоносимо! Аллах, Бог не може да го търпи това нещо!

Какво очаква България? Кога ще се живее по-добре у нас?

България скоро няма да бъде истинска България. Вървим все надолу, защото всеки гледа само себе си, а не си подаваме ръка един на друг да си помагаме. Поне още 20-ина години ще се измъчваме. Няма оправия още толкова – 20 години. Толкова мога да надникна в Корана. Ще има изпитания в България.


Публикувана

в

Тема: