Виктория срина Дениз по БТВ: Новият ѝ ресторант не е неин

Виктория срина Дениз по БТВ: Новият ѝ ресторант не е неин

Устатата победителка в „Ергенът” Виктория уж се разкая за безпардонното си поведение в шоуто, но веднага след това реши да злепостави пряката си конкуренция на финала – Дениз.

В днешното си гостуване в bTV рускинята опроверга информациите, че загубилата надпреварата хубавица е отворила луксозен ресторант.

„Ресторантът не е на Дениз, просто така се казва в нейна чест”, заяви Виктория, която заедно с други участнички в „Ергенът” е присъствала на откриването преди около месец.

Самата Виктория, която се похвали, че е стигнала топ 9 на шоуто „Мастършеф”, разкри, че е мислила да отвори собствено заведение. Засега обаче плановете ѝ за това са останали на втори план. Ако все пак реши да предлага своя храна, победителката смята това да е нещо хем здравословно, хем модерно.

„Може би тостове и салати. И рецепти например с авокадо”, каза Виктория за менюто в мечтаното ѝ заведение.

В гостуването си в „Преди обед“ по бТВ по-рано днес тя публично призна, че дължи извинение на Александра Гърдева заради постоянните обиди и това, че я наричаше „зло“.

Още в предаването тя имаше хиляди възможности да й се извини или поне да признае, че съжалява за постъпката си. Тя обаче бе категорична и дори след директния въпрос от страна на Виктор Стоянов отговори, че не съжалява за поведението си.

След финала също неколкократно повтори, че няма причини да се извинява и смята, че е постъпвала правилно според ситуацията.

Вероятно след хилядите хейтърски коментари в социалните мрежи и неколкократното блокиране на Инстаграм профила й от възмутени зрители, Виктория е решила да го играе добра. В „Преди обед“ тя призна, че би се извинила на Алекс и наистина съжалява за постъпката си.

„Просто нещата са коренно различни в предаването и в реалния живот“, категорична е Капитонова.