img
Home / Забавно / 35 години по-късно: Какво се случи с актьорите от сериала „Алф“ /СНИМКИ/

35 години по-късно: Какво се случи с актьорите от сериала „Алф“ /СНИМКИ/

/
/
/
508 Views

„Клепачите ти натежават… ти заспиваш… ти вече не си котка… ти си геврек!” Сигурно повечето от нас веднага се сетихме на кого са тези реплики. Те са от емблематичния тв сериал „Алф“!

Помните ли сладкото извънземно – Алф, чийто космически кораб се разби в гаража на семейство Танер? След този ден животът им не беше същият. Те нямаха друг избор, освен да приютят Алф в къщата си, да се научат да живеят с него и да го крият от света. Интересно е какво се случва с актьорите 35 години по-късно.

Първият епизод на „Алф“ бе излъчен на 22 септември 1986 г.

Актьорът, изиграл ролята на Алф, се казва Мичу Месарош. Той почина на 76 години през 2016-та. 84-сантиметровият актьор изпълняваше роли в доста филми, но остана най-известен с тази на Алф.

Макс Райт, който изпълни ролята на Уили Танер, почина на 75 години след дълга битка с рака.

Ан Шедийн изигра ролята на Кейт Танер – съпругата на Уили Танер. Днес Ан Шедийн има собствен антикварен магазин и учи на занаята комедийни актьори.

 

Андреа Елсън изигра ролята на Лин Танер – дъщеря на Уили и Кейт. Днес тя вече е на 52 години. През 1993 г. Елсън се омъжва за телевизионния продуцент Скот Хопър. Двамата имат дъщеря Клер.

 

Бенджамин Грегъри Хърцбърг изигра ролята на Брайън Танер в „Алф“. През годините той участва и в няколко други сериала.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *