4 зодии пълнят портфейлите до броени дни – реки от пари потичат към тях:

4 зодии пълнят портфейлите до броени дни - реки от пари потичат към тях:

Половината от месец май вече измина, но това съвсем не означава, че не ни предстоят приятни изненади в хороскопа.

Цели 4 зодии ще се опаричат след броени дни и ще им върви като на Крез през втората половина на месеца! Ето щастливците, които навлизат в цветущ финансов период:

Телец

През втората половина на месец май, може да очаквате финансови постъпления, с които да се поглезите.
Периодът е подходящ за инвестиции. Радвате се на крепко здраве и много енергия. Сега е момента да берете плодовете на труда си – напълно заслужено.

Дева

На работното място ще цари хармония, ще получите повишение. Трудът и усилията ви са забелязани и оценени. Работили сте усърдно и вървите стремглаво към върха! Радвайте се – напълно сте си заслужили всичко!

Рак

Май е добро време и за нови инвестиции. Бъдете смели и активни на работното място. А резултатите няма да закъснеят. Избягвайте необмислени покупки. Звездите може и да са благосклонни, но импулсивността не е ваш приятел. Въпреки позитивните емоции, в края на месеца ще трябва да забавите темпото, защото умората ще надделее. Отдайте се на заслужена почивка след засиленото темпо тези дни.

Везни

Май е подходящ за инвестиции и започване на нови бизнес начинания. Не се колебайте и се хвърлете смело напред. Ще имате успехи и финансови дивиденти! Пред вас се открива широк хоризонт от възможности, които и да изберете все ще е правилно, защото Звездите ви предричат големи успехи!