42-г. ерген Васил от Сапарева баня пусна имотна обява, която побърка всички

42-г. ерген Васил от Сапарева баня пусна имотна обява която побърка всички

Ерген от Сапарева баня предизвика истински фурор с обява в социалните мрежи. 42-годишният Васил Боянов пусна обява, че си търси жена, на която да подари една стая от къщата на дома му в курортната община, пише „Телеграф“.

Условието за това е жената да е на възраст между 30 и 45 години, приема бъдещата си половинка с деца, само и само да си паснат като характер и да го уважава.

„Аз не съм семеен, никога не съм бил, нямам никакви близки. Живея в къща с 6 стаи, ползвам само 2 от тях. Търся жена, с която да живея или само да си правим компания. Нямам предпочитания за външния вид, просто имам нужда от човек до себе си“, обяснява Боянов.

Над 30 са вече мераклийките за сърцето на ергенът от Сапарева баня

Над 30 са дамите, които са се свързали с ергена от Сапарева баня и искат да заживеят при него. Повечето го приемали на сериозно, искали да се видят, да разговарят. Вече имал и уговорки с някои от жените, да се видят на кафе, да се опознаят. „Повечето хора под обявата започнаха да се шегуват с мен. Помислиха, че това е майтап, но не е.

Предложението ми е напълно реално. Като пуснах обявата очаквах да видя какви реакции ще има. Беше ми интересно да разбера какво ще ми пишат. Повечето се свързаха с мен на лично съобщение и ме разпитваха различни неща”, обясни Васил.
Той казва, че дава стаята на жена, която има нужда и в същото време не е задължително да имат интимни отношения. За него важно е да намери сродната си душа.

Богатият беден

„От бедно семейство съм. Нямам баба, дядо, брат, сестра. Баща ми почина, когато бях едва на 9 години. Преди 20 години продадох имот за 70 000 лв. И от там се почна един охолен живот – хотели в Пловдив, София, певици, танцьорки, кама сутра, стриптийз барове масажи. Разбрах, че като имаш пари, имаш приятели, момичета.

Сега обаче нямам тези възможности. И затова пуснах тази обява, за да видя какво ще стане“, разказва пред наш екип ергенът.

Той е категоричен, че не е проблем да подари стая, вече е подарявал кола, ей така – за кеф. За своите 42 години той е виждал какво ли не – салата върху голо момиче, празнувал е рождени и имени дни в най-скъпите хотели в страната, играл е хазарт…Но с изчезването на парите и охолния живот, интересът от страна на жените към него секнал.

Срещите с известни

Ергенът от Сапарева баня казва, че е имал не малко срещи и с известни лица. „Разговарял съм с Васил Божков, Павел Найденов. Всичко това беше преди доста години, но си е спомен. С Павел Найденов се видях в хотел Рила, просто обикновен разговор, докато играем ролетка. А разговорът ми с Божков беше на футболна тема за ЦСКА.

Тогава даже Божков пред мен даде пари на една дама за игра на покер в казино. Казах му че имам членска карта на ЦСКА и съм му адаш Васил, стана му приятно даде ми и автограф“, разказва с вълнение Боянов.

Не скрива, че е играл покер и с Коко Динев. Дори тогава останал без лев стотинка, поискал му 5 лв., за да се прибере до Сапарева баня, а Динев му дал 15 евро.

За всички тези срещи ергенът говори с много вълнение. Сега казва, че работи като строител, по образование е електротехник. Не се срамува от работата си, а напротив – изкарва достатъчно, но единственото, което му липсва е жена.

„Искам да си намеря жена, която да ми прави компания. Времето ще покаже дали ще създадем семейство или не. Сега всичко е на база писане, вече имам няколко определени срещи. Ще видя какво ще стане“, казва още Васил.

Това не е първата обява, която ергенът пуска в социалните мрежи и не се срамува, от което. Активното му търсене на жена започна още от миналата година. Тогава той пусна обява, че си търси гадже, като предложи на кандидатките куверт за концерт на Весна Змиянац. Сега офертата е друга, а надеждата на Васко най-накрая да намери човек, с който да създаде семейство.

Преди време подобна обява втрещи и кюстендилци. Тогава офертата се отнасяше за мъж, който предлагаше на абитуриентките да им бъде кавалер под наем за бала. Зевзекът естествено беше поздравяван за нестандартната хрумна, но интерес към обявата му нямаше.

Блиц