5 знака на ръцете ви, които показват, че сте любимец на Съдбата! Всеки с тези знаци на ръцете ще стане богат човек!

5 знака на ръцете ви които показват че сте любимец на Съдбата!

Отговаряйки на въпроса за материалното благосъстояние, много опитни хироманти обръщат специално внимание на петте знака на ръцете. В крайна сметка именно те говорят за предразположението на човек към хубав живот и лесни пари. 

Има обаче случаи, когато има налични линии на богатство, но няма материално богатство. Какъв може да е проблемът? Всъщност причините за това могат да бъдат много, а именно: неправилно избран професионален път, липса на цел, карма, общи нагласи / негативни програми, неуважение към парите, инвестиционни грешки, отказ от обучение и обръщане към професионалисти, и така нататък. Ако поправите всички тези блокажи и препятствия, всеки с тези знаци на ръце може да стане богат човек.

Паричен триъгълник

Ясен триъгълник в центъра на дланта се формира от линиите на главата, съдбата и допълнителен, който затваря този триъгълник. Този триъгълник трябва да бъде с правилна и ясна форма, без пролуки и пукнатини. Само в този случай можем да кажем, че човек е любимец на съдбата и може много бързо да намери богатство в живота си. Освен това, колкото по-голям е самият триъгълник, толкова човекът ще отговаря за по-големите финанси.

Звезда в центъра на хълма на Юпитер

Обърнете внимание на хълма на Юпитер, който се намира под показалеца. Ако забележите звезда върху нея с поне пет кръстосани линии, това показва, че човек ще има не само пари в ръцете си, но и власт.

Триъгълник по линията на живота

Обърнете внимание и на вашата жизнена линия. На нея можете да видите триъгълник. Наличието на този триъгълник говори, че можете да очаквате лесни пари за определен период от време. Това ще бъде просто неочаквано богатство, наследство.

Линията на Аполон, завършваща на тризъбец

Ако вашата линия завършва с тризъбец, това означава, че ще постигнете голям успех в творчеството, може би в изкуството. Този завършващ ред може да се види в почти всички известни творчески медийни личности.

Оризова линия

И накрая, погледнете палеца си. Ако видите зърно ориз в гънката между първата и втората фаланга на пръста, тогава ще имате късмет в живота и дори в най-трудните моменти винаги можете да намерите пари, практически от въздуха.