63-годишната Мадона пази линия с кисело зеле. Ето какъв е режимът ѝ:

63-годишната Мадона пази линия с кисело зеле

Изминаха близо 40 години, откакто Мадона за пръв път се появи на сцената и спечели любовта на публиката. Тя постигна невероятен успех в музикалната си кариера.

Но по силата на професията си певицата трябваше да работи върху фигурата си не по-малко, отколкото върху хитовете си. 63-годишната музикална икона обаче признава, че напоследък да бъде във форма е изключително трудна задача. Затова е разработила своя 10-дневна диета, с която топи килограми незабавно преди важни концерти и изяви.

Режимът на Мадона се води макробиотичен и изключва консумацията на пшеница, яйца, месо и млечни продукти. Питате се: „Какво тогава яде тя?“ Отговорът е зеленчуци.

Ден 1

Започнете сутринта със зеленчукова супа и кафяв ориз за закуска. Звучи нетипично, но повярвайте, не е толкова страшно. Това ястие е толкова засищащо, че можем да ви уверим, че ще пропуснете обяда. Когато дойде време за вечеря, направете си булгур, ечемик или друга зърнена култура.

Ден 2

За да дадете на тялото си да се възстанови след първия ден, на втория ден от диетата Мадона съветва да ядете само зеленчуци и зелени ябълки.

Ден 3

Трябва да се принудите да се потите, за да премахнете всички токсини от тялото. За закуска можете отново да хапнете супа, за да заредите батериите си и да изчакате вечерята. Вечер е най-добре да ядете постно.

Ден 4

Повече дребни плодове – ягоди, малини, грозде… Те съдържат много захар, от която просто се нуждаем. Особено след дълги дни без сладко.

Ден 5 и 6

Когато Мадона спазва тази диета, тя винаги си взема два дни почивка, когато може да яде каквото си поиска. По-добре е да хапване храна на малки порции. В противен случай стомахът може да пострада.

Ден 7

Обратно към диетата. Отново се хапва супа, както и салати, марулята е добър вариант.

Ден 8

Добре е да вкарате в менюто ферментирали храни. Киселото зеле, но без мазнина, е любимо ястие на Мадона.

Ден 9 и 10

Последните два дни от диетата. Отново е важно да имате физическо натоварване, за да предизвикате потене. Хапват се само зеленчуци под всякаква форма.

След приключването на режима захранването с месо и млечни продукти става бавно и постепенно. Сега е идеален момент за провеждането му, тъй като се намираме в период на пости.