„Адвокатът с Линкълна“ ще има сезон 3

адвокатът с линкълна сериал

Netflix поднови „The Lincoln Lawyer“ за трети сезон, който отново ще се състои от 10 епизода.

Въз основа на петата книга от поредицата „Адвокатът с Линкълна“ на Майкъл Конъли, „Боговете на вината“, Мануел Гарсия-Рулфо ще се завърне в ролята на Мики Халър. Очаква се Беки Нютън (Лорна), Джаз Рейкол (Изи), Ангъс Сампсън (Сиско) и Яя ДаКоста (Андреа Фрийман) също да изпълнят отново ролите си.

„Развълнувани сме да върнем The Lincoln Lawyer за трети сезон. Тед Хъмфри и Дейлин Родригес ни отведоха по-дълбоко в света на Мики Халър, изграждайки герои и истории, които са свързани с нашата глобална аудитория, и очакваме с нетърпение да видим какво са подготвили за любимия на всички адвокат. Шоуто продължава да оглавява нашите глобални списъци и е доказателство за работата на креативен екип, включващ Майкъл Конъли, Дейвид Е. Кели, Рос Файнман и нашите партньори в A+E Studios,” каза вицепрезидентът на Netflix за сценарни сериали, Питър Фридландър.

Премиерата на сезон 2 от поредицата на Netflix беше на 6 юли и беше базирана на четвъртата книга от поредицата за адвоката с Линкълна – „Петият свидетел“. Интересната поредица от книги, пресъздадени в сериала, проследява Мики Халър (Гарсия-Рулфо), идеалист-иконоборец, докато ръководи адвокатската си практика от задната седалка на своя Линкълн и се заема с големи и малки дела в обширния град Лос Анджелис. Повече от месец след премиерата на Сезон 2, последната част събра общо 40 милиона гледания към днешна дата и попадна в топ 10 в 81 държави.

„Реакцията на публиката към шоуто беше толкова удовлетворяваща и прекрасна и ние сме развълнувани, че имаме възможността да се потопим отново във вселената на Майкъл Конъли и да пренесем Мики Халър и неговия свят отново на екрана“, казаха съ-шоурънърите и изпълнителните продуценти Тед Хъмфри и Дейлин Родригес в изявление.

В допълнение към Хъмфри и Родригес, Дейвид Е. Кели, Майкъл Конъли, Рос Файнман, Бари Джосен, Тана Джеймисън също са изпълнителни продуценти. „Адвокатът с Линкълна“ е създаден и разработен за телевизията от Кели и Хъмфри. A+E Studios подкрепя продукцията.


Публикувана

в

Тема: