Алекс Гърдева развя бомбите си и отсече: Ето защо имам самочувствие!

Алекс Гърдева развя бомбите си и отсече: Ето защо имам самочувствие!

Риалити звездата Алекс Гърдева, която нашумя изключително много покрай формата „Ергенът“, философства в интернет по сутиен. Явно така счита, че има по-голям шанс да бъде забелязана от някой мъж, който да я вземе за жена.

35-годишната психоложка е отчаяна, че времето минава, а тя още няма деца. Сега са последните й мигове, в които може да създаде семейство, защото след това ще става все по-трудно.

Александра сама призна в социалната мрежа, че има самочувствие. Не става ясно на базата на какво е то, при положение че в предаването се видя добре, че има по-малко обща култура дори от Блага Гащите.

Предвид, че го казва по сутиен и с изпъчен бюст, очевидно има самочувствие именно заради гърдите си. Случайно или не, фамилията й говори същото. А и все пак тя беше сред малкото в „Ергенът“, които не са плоски.

Алекс ГърдеваАлекс обаче отново подчертава, че е добър човек, което е странно, защото истински добрият не го твърди сам, а чака друг да го признае. Факт е, че от шоуто остана близка само с певицата Ева. Факт е обаче и че повечето участнички там бяха на примитивно интелектуално ниво.

Психоложката е имала две сериозни връзки досега. И двете са били в Испания, където е прекарала немалко време.

В крайна сметка обаче все още е бездетна, а вече е на цели 35 г. Сякаш думите на Дениз Хайрула, че Алекс е стара мома, се явиха като проклятие, пише Клюки.бг.