„Американците управляват България като евтин супермаркет, пълен с дебили, бургери и Кока Кола“

"Американците управляват България като евтин супермаркет пълен с дебили бургери и Кока Кола"

Веселина Томова с убийствен коментар за влиянието на Америка в България!

Журналистката Веселина Томова направо срина САЩ в своя коментарна статия, публикувана в нейния сайт Afera.bg. Тя затвърди мнението на много други американофоби у нас, че България се е превърнала в американска колония.

“Всичко е предначертано. Изборите, служебното правителство, новите избори. САЩ решават какво ще стане в България чрез партиите, които уж се борят срещу статуквото.” – пише журналистката.

herro-mustafa_600x400
Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа 

Според нея някои от тези партии ще изневерят на избирателите си след 11 юли и ще направят правителство, защото САЩ на всяка цена искат да има нов кабинет в България, който да управляват.

Тя дори твърди, че партиите на Мая Манолова и Слави Трифонов са от тези, които под влиянието на Америка ще се превърнат в предатели спрямо избирателите си. Томова не е очарована и от поведението на президента Радев. Според нея той изцяло е “клекнал” на НАТО и ЕС.

“Американците ни управляват като евтин супермаркет, пълен с дебили, бургери и кока кола” – пише журналистката.

За нея санкциите срещу Делян Пеевски и Васил Божков са само прах в очите, че нещо се прави срещу корупцията у нас, но съществено няма нищо. Иначе Бойко Борисов нямаше да бъде пощаден персонално, а той е бил пощаден, за да се запази ГЕРБ като политически играч, макар и в опозиция, твърди Веселина Томова.

Източник: Паралел 42