Атанас Бобоков: Бойко Борисов организира МАФИОТСКИ удар срещу нас, ето как!

Атанас Бобоков: Бойко Борисов организира МАФИОТСКИ удар срещу нас

Бизнесменът Атанас Бобоков проговори след месеци арести и тормоз от хунтата ГЕРБ, видя репортер на Е-новини.

Предприемачът даде интервю, в което повдига завесата за рекета и престъпленията на прогонения от властта Бойко Борисов и подчинените му мутри.

„Всички рапортуваха на Борисов – министри, главен прокурор, специализирана прокуратура, специализиран съд. Отдавна няма разделение на властите в тази държава, както трябва да е в една истинска демокрация”, не крие Бобоков пред „Дневник”.

„Гласувахме и се надявам да има промени, наистина. Не знам доколко в рамките на това служебно правителство, но в рамките на следващия парламент се надявам това да се случи.

Надявам се също да бъде изметен Борисов и всички тези продажни прокурори, съдии, офицери от службите, управители, подуправители.

ГЕРБ е една много добре организирана структура, в която част от членовете дори не знаят какви пари се крадат от началниците й, но в крайна сметка всички рано или късно ще трябва да си понесат заслуженото”, надява се бизнесменът.

Относно обвиненията срещу него, че е внасял боклук от Италия, Бобоков разкри нещо много любопитно:

Най-големият заявил такъв внос е Ковачки, след това Стенли – приятелят на Борисов (Стоян Сарийски – бел. ред.) и количествата са ужасяващо големи.

Narod.bg припомня,че Сарийски не е случаен в шайката – тарикатът получаваше огромни обществени поръчки от злополучната софийска кметица Йорданка Фандъкова покрай строежа на метрото, защото бе гадже на… доведената щерка на Боцко – Ралица, наследничката на Цветелина Бориславова Карагьозова.

Бобоков призна, че атаката е срещу фирмите им „Монбат“ и „Приста ойл“ с цел овладяване на бизнеса.

„Спиране на банковото финансиране – ето това е в сърцевината на превземането. Като нападнеш фирма като нашата, която е на борсата, ти всъщност имаш множество ефекти.

Банките също преживяват шок, защото те са ни заели значителни суми и се чудят какво ще стане и дали ще ликвидират компанията ни. Защото те знаят как действа Борисов и неговото правителство – грубо, нагло и безкомпромисно.

В нашия случай единственото сигурно нещо е, че Борисов стои зад цялата тази атака – от няколко места получихме информация, че бившият премиер е зад опитите да бъде потопен „Монбат“ и въобще групата „Приста ойл“. Всичко в България допреди месец се случваше или по нареждане, или с одобрението на Борисов.

Всъщност Борисов, Пеевски и Гешев са едно и също нещо – просто са си разпределили функциите. Скоро по безспорен начин ще се докаже всичко това. Нашата българска ламя си има три глави.

ВИЗИТКА:

Атанас Бобоков е роден през 1959 г. в с. Пиргово, област Русе. Заедно с брат си Пламен са основатели и основни съакционери в компанията „Приста ойл“ (производител на моторни и индустриални масла) и в „Монбат“ АД (производител на стартерни и индустриални батерии, 4-ия по обем на производството в Европа).

Атанас Бобоков е мажоритарен акционер в „Монбат“ АД. Съоснователи са и на Фондация „Братя Бобокови“, която създава първия частен нумизматичен музей в Русе. Завършил e Английската езикова гимназия в Русе и Международни икономически отношения в София. Владее английски, руски, италиански и немски език.

Източник: Народ