Безмилостни коментари за европейската изява на Борисов: Ти гледай да се разбереш с прокуратурата!

Безмилостни коментари за европейската изява на Борисов: Ти гледай да се разбереш с прокуратурата!

Новата публикация на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, в която той разказа за участието си в обсъжданията между лидерите на Европейската народна партия, предизвикаха смесени реакции.

Бившият премиер има верни последователи, който засвидетелстват верност към него. Те продължават да смятат Борисов за спасител, за най-подготвения и авторитетен политик в България и искат завръщането му на власт.

Заедно с това обаче публикацията в социалната мрежа предизвика и много иронични коментари. Мнозина очевидно са разочаровани от Бойко Борисов и не се притесняват, че някои от новите му тези противоречат на твърденията му по време на предизборната кампания. Ето някои от най-характерните от тях:

„Ти гледай да се разбереш с прокуратурата, защото когато Гешев си отиде, лошо ти се пише!”

„Баце, а нещо за доходите със твоето семейство що не коментирахте?”

„Борисов, ти и партията ти ще сте част от най-срамният период на страната ни!!”

„Чакай малко, бе тъпан, нали самият ти излезе и каза че президентът Румен Радев е виновен за енергийната криза?  А сега какво ми пишеш, че енергийна криза има в цяла Европа?”

„Не разбрах, той на борсата регистриран ли е? Сега откъде стинки? Не ми е ясни. Нещо SМS, благотворителни концерти с лопати, да му помогнем! Колкото по-бързо изчезнат от всички хоризонти, толкова по-прекрасно!”

„Щом ми говориш за ваксини и ваксинация, е ясно, и ти не се различаваш от тези, които налагат мерките уж загрижени за здравето на народа си. От кога сте загрижени? Всички сте за измитане без изключение,

„Ще обсъжда ваксинацията и енергийната криза… някакъв виц. Нека поне се разходи, че от застоялия въздух изглежда махмурлия и в абстиненция. Властта е сериозна дрога.”