img
Home / Жълта зона / Big Brother се завръща: Щерката на Кака Лара е Зара, Владимир Зомбори влиза в кожата на гларуса Здравко

Big Brother се завръща: Щерката на Кака Лара е Зара, Владимир Зомбори влиза в кожата на гларуса Здравко

/
/
/
378 Views

Big Brother се завръща, но не на екрана, а на сцената на Малък градски театър „Зад канала“ чрез спектакъла „Очите на милиони“.

Всички герои от първия сезон на риалитито ще оживеят, за да ни потопят в атмосферата изпълнена с клюки, интриги и шокиращи обрати, които завладяват медийното пространство. Автор на постановката е Неда Соколовска.

„Сега ме вълнуват страстите човешки в този телевизионен феномен. Помня че тогава имаше изключителна гледаемост през 2004 година. Няма човек, който да не гледа „Биг Брадър“.

В постановката Христо Пъдев е скандалния и буен Найден, който в къщата върти любов със Зара, в чиито обувки влиза щерката на кака Лара – Бернарда Береану. Симеон Бончев ще е Светлин Шевров, познат на хората като Гроши.

Жени Александрова – съпругата на Иван Лечев влиза в образа на Анелия, която твърди, че има дете от режисьора и актьори Ники Илиев. Актьорът Владимир Зомбори влиза в кожата на гларуса Здравко.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *