Благой Георгиев с отчаян ход за оцеляване! Влиза в култово предаване, за да закърпи джоба

Благой Георгиев с отчаян ход за оцеляване! Влиза в култово предаване за да закърпи джоба

Бившият ни футболен национал Благой Георгиев намери начин как да изкара сериозна сума пари. Джизъса се гласи да участва в популярното предаване „Сървайвър“. 

Благодарение на включването си в риалитито Георгиев ще се закрепи финансово, след като напоследък е позакъсал, издадоха негови близки, пише blitz.bg.

Джизъса отсега доволно потрива ръце, тъй като от включването си в риалитито ще изкара сериозна сума. 40-годишният Благой Георгиев се споразумял с продуцентите на „Сървайвър“ да получи около 200 000 лева.

Преговорите продължават, като засега той е казал „да“.

Поради ниския рейтинг на „Сървайвър“ през миналия сезон, сега продуцентите канят доста известни личности.

Финалният подбор на участниците ще е ясен до 15-ина дни. Снимките на риалитито отново ще бъдат далеч от България, а излъчването ще е след няколко месеца.

Припомняме, че и друг футболист се пробва с успех в популярната игра. Победител в „Сървайвър: Камбоджа“ преди време стана Ваня Джаферович.

Предвид начина, по който се разиграват родните предавания, в крайна сметка единствен потърпевш ще е пак зрителят. И ако Георгиев поне ще понапълни джобовете си с пачки, то обикновеният човек най-вероятно ще остане с пръст в устата.

Откакто се ожени за Полина, футболистът като че ли се отучи от ангажименти. Богатата булка обаче не му гарантира финансов разцвет. Затова и той вероятно е решил все пак да допринесе с нещо към семейния бюджет.

Не е известно как се развиват незнайните му проекти, но за да се навие на шоу, може би работата върви на зле.


Публикувана

в

Тема: