Близки на Гущерова разкриха: Тя не е съпруга, а робиня! Безгласна буква е!

Близки на Гущерова разкриха: Тя не е съпруга а робиня! Безгласна буква е!

Светлана Гущерова не смее тон да повиши на мъжа си, дори за децата!

Брак, семейство, три деца, пари, прекрасна къща… Не, това не е анонс към някой романтичен филм, а привидно описание на живота на Светлана Гущерова. Казваме “привидно”, защото цялата тази идилия всъщност си има слабо място и то е в подчинението на някогашната разюздана бръмчалка от Търговище, минала през не един креват.

Да, Светлана най-сетне постигна мечтата си и създаде законно семейство с милионерския наследник Християн Гущеров. Близки до нея обаче разкриха, че и в тази идилична история “совите не са това, което са”. А вместо съпруга с мнение, позиция и характер, блондинката била безгласна буква. Е, богатството иска жертви, нали така?!…

Откакто се омъжила за Гущеров, Светлана се посветила само на едно – как да го задържи и да си гарантира живот с фамилията му до старини. Тя не само му роди скоропостижно три деца, последното от които преди броени дни, а изпълнявала всяко негово желание. И слушкала ли, слушкала…

“То хубаво къщи, коли и подаръци, но милата не смее да гъкне. Винаги е засмяна с него, нежна, любезна, ще се разлее от умиление. И да я подразни с нещо Хриси, ще седи и ще си трае.

Никъде не ходи, а когато е на разкрасителни процедури, е с шофьор, който я взима и връща. Партитата пак ги прави само с Хриси, като робиня е”, говорят запознати.

В секса Гущерова угаждала на мъжа си за всичко – ако й каже да лае в леглото, питала като голямо или като малко куче. А да повиши тон за нещо, дори и във връзка с децата им, било мисия невъзможна. В този ред на мисли, как да не живеят двамцата в синхрон и разбирателство?!

“Не всяка жена би издържала това. Да не можеш да нахокаш мъжо си, че и шамар да му отвъртиш ако те вбеси. В златна клетка е Светланка, но сама е хвърлила ключа, явно й харесва”, коментират източниците.