Бойко Борисов: Ето ви промяната

Бойко Борисов: Ето ви промяната

Борисов призова правителството да освободи държавния резерв, и да оставят горивата на 2 лв. 

Тъкмо оправихме държавата, дойде „промяната“ и ви върна в първи клас. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Търговище. Заедно с него са и бившият енергиен министър Теменужка Петкова и лидерът на МГЕРБ и Георг Георгиев., предава 24chasa.bg.

„Колкото по-бързо си заминат, толкова по-добре – щетите ще са по-малки“, каза още той, като заяви, че сега и да се върне ГЕРБ на власт, вересиите ще трябва да ги плащат всички български граждани.

„От казаното от вчера от Кирил Петков и Асен Василев установих по безспорен начин, че в България има две партии – ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Щом може младежката организацията може да стигне един милион, въпреки че толкова са ни избирателите в момента. Ако не беше далаверата с машините – толкова щяха да са“, каза още Борисов.

Той показа сравнителни таблици с цените на газта отпреди една година на тази дата в сравнение със сега. „Ето ви „промяната“. Защо трябва да агитирате за ГЕРБ – нито едно от тези неща нямаше да се случат, ако ГЕРБ управляваше“, допълни още той.

И продължи сравненията с цената на тока от миналата година.

„На 4 март 2021 г. е било 100,68 лв. мгвтч, сега е 873,21 лв. – 733% разлика. Кой управлява по-добре?“, каза още той.