Бойко Борисов: Който подкрепи Слави ще е като лека жена!

Бойко Борисов: Който подкрепи Слави ще е като лека жена!

Бойко Борисов се подигра на кабинета, който бе предложен от Слави Трифонов. Днешното изявление на Трифонов показва, че той не иска да има правителство, това е прах в очите на хората.

Всъщност това е играта на Румен Радев, да остане служебното правителство, заяви на пресконференцията на ГЕРБ Бойко Борисов.

В следващите дни ще наблюдаваме коя от партиите ще се държи като лека жена и ще подкрепи правителството на Трифонов, подигра се Борисов.

Лидерската битка в София печели Бойко Борисов. Христо Иванов „го набих“ в София. Най-много висшисти, умни и красиви гласуваха за ГЕРБ, похвали се сам бившият премиер.

Демокрацията замина, има ботуш, който ни стои на главите. Хиляди наши симпатизанти бяха задържани. Ние добре, че сме живи при тоя терор. Голям късмет, как оцеляхме, оплака се Борисов.

Рашков направи параван на Има такъв народ, твърди той.

ГЕРБ ще издирват техниците на машините, искат да видят лицето на всеки един техник, закани се Борисов.

В секцията на Красен Кралев има само една преференция за него – майка му и баща му ще се избият, кълнат се, че и двамата са гласували за него, твърди той.

Ники Василев – браво, това са новите лица, помня го от дете, дето се вика, когато марширувах по плаца, иронизира председателят на ГЕРБ.

Как започват междузвездни войни – българин и македонец в Космоса. Ако ги види ще ги пита кой е българин и кой е македонец, каза още Борисов, пише offnews.bg.