Бойко в Пазарджишко: Ей тука баба Тиша ми каза, че толкова пари от пенсии не е виждала никога!

Бойко в Пазарджишко: Ей тука баба Тиша ми каза че толкова пари от пенсии не е виждала никога!

Обхода на Пазарджик са спрели, Хемус спряха, скоростната жп линия спряха, парите на докторите спряха и ваксинацията спряха“, добави Борисов.

„Искам да ви помоля за едно. Изборите ще дойдат, ще ги проведат, ще ги манипулират. Какво ще изкарат от тези машини, ще видим. Ние все пак трябва да гласуваме“, каза той.

Ние трябва да имаме готовност, като омажат всичко, да реагираме. След Орешарски заварихме 6 млрд. 700 млн. дълг.

БСП е световният шампион по фалиране на банки. Tова заяви на предизборна среща в Пазарджишко лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Здравият разум трябва да победи, защото народът заслужава добра съдба. Ей тука баба Тиша ми каза, че толкова пари от пенсии не е виждала, посочи той.

Борисов призова хората да не се плашат от „лъжливите овчарчета“, а да гласуват. Каквото и да направят като правителство, ако ние си останем първа сила, то те ще се провалят, коментира още той. Лидерът на ГЕРБ призова да се гласува на 11-и, за да ГЕРБ има моралното право да говори.

Борисов призова хората да се ваксинират и каза, че не спекулира с тази тема:

„Идва вълна на Делта вируса. Септември-октомври ще ни затисне здраво. Тогава пак ще сме болни и ще има натиск на болниците. Другият месец ще изхвърлят ваксините, защото ще им изтече годността“, каза той.

Той отново каза на хората да не се плашат от лъжливите овчарчета, а да гласуват. „Каквото и да направят като правителство, ако ние си останем първа сила, то те ще се провалят“, призна той.

„Слави дигал резултат? С кое, та той не се е показал. По кое има мнение и тема. Нека не гледаме все пак чуждите къщички, а да си гледаме нашата“, завърши той.