img
Home / Бомба / Борисов притеснен: Бойко Рашков ме вика на разпит с лична карта, дано да изляза жив от там

Борисов притеснен: Бойко Рашков ме вика на разпит с лична карта, дано да изляза жив от там

/
/
/
535 Views

Буквално за главата се хвана вътрешният министър Бойко Рашков след двете поредни пресконференции на Бойко Борисов и ГЕРБ вчера и днес.

На тях, пред обективите на медиите, екс премиерът не спря да обвинява президента Румен Радев и самия Рашков за ниската избирателна активност.

Това обаче далеч не е всичко. Борисов неколкократно заяви, че едва ли не, се страхува за живота си. И оповести, че видиш ли, Радев и служебния кабинет така жестоко наплашили и редовите българи, че хората се оключили в домовете си, страх ги било да се покажат навън, камо ли да гласуват.

„Сега и в полицията ме викат в четвъртък – с лична карта и за разпит. Не знам какво ще ме питат, сигурно защо отново сме се кандидатирали и сме победили… Но дано да изляза жив оттам, че знае ли се“, нареждаше Бойко Борисов пред камерите.

Съвсем разбираемо е, че Бойко Рашков не издържа и отговори на обвиненията, до голяма степен с чувство за хумор. Според вътрешния министър не е възможно някой да наговори подобно количество глупости за единица време. Освен ако не пие нещо „стимулиращо“, вероятно на билкова основа.

„Това е в кръга на шегата, но наистина не бях чувал толкова много безсмислени приказки и откровени дивотии, при това изречени на всеослушание от дългогодишен лидер. Това показва едно – ужасът на Борисов, че окончателно се раздели с властта.

Именно това му е и идеята – да отклони вниманието на хората от основната тема на деня. Защото изгуби, защото знае какви ще бъдат последиците и какво предстои оттук нататък. Разкриване на всички корупционни схеми и присвоени средства в период на три мандата“, заяви Бойко Рашков.

Въпреки това той е категоричен, че специално за призовката към Борисов в четвъртък няма информация. А този, който съвсем скоро пръв ще застане на „обвинителната скамейка“, е главният прокурор Иван Гешев.

Източник: Портал 21

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *