Борисов с нови менискуси напук на Радев

Борисов с нови менискуси напук на Радев

ДА ПУКНА, АКО ЛЪЖА!

Нощта в събота срещу неделя Бойко Борисов бил хванат зад колоните на Министерския съвет от слугите на президента Радев, те го респектирали и отвели при господаря си, където бившият премиер бил изтезаван в опит да бъде принуден да се откаже от каузата ГЕРБ и каузата “България на три чекмеджета”.

По абсолютно достоверни свидетелства на косвени очевидци до нас достигна ужасяваща информация за това какво е преживял лидерът на най-голямата или почти най-голямата партия у нас.

Борисов бил изправен окован в белезници на незаконен безроден съд пред президента, който бил обладан от седем диктатурни бяса.

Окаяният президент братоубиец пуснал два дрона да притискат главата на Борисов от двете страни като менгеме и започнал да го увещава да изостави каузите си.

– Послушай ме и няма да сбъркаш! – започнал лъстиво и ужким с добро мъчителят. – Поклони ми се, откажи се от твоите каузи, престани да пазиш страната от комунистите и ще ти окажа голяма чест. Ще те направя почетен Тулуп и ще се погрижа чекмеджето ти никога да не е пусто. На рождени дни и национални празници ще ти пращам манекенки по 6000 лв. Само спри да биеш през пръстите дългата ръка на Кремъл и неокомунизма! Спри да ми объркваш плановете за просветена диктатура!

Борисов, въпреки нечовешкия натиск на дроновете в слепоочието му, не изгубил присъствие на духа, а гръмко изповядал убежденията си:

– Малоумен и безчовечен мъчителю Радев! Никога няма да ти се поклоня дори на майтап. До последния си дъх ще защитавам моята България от комунистите и кремълските слуги на Сатаната. До последен дъх ще казвам Истината на българския народ, каквото и да ми струва това. Убиващите тялото не могат да погубят душата ми и на мен ми стига тая награда да каже нявга народът, загина тулуп за правда и свобода!

От това президентът бил обхванат от ярост и заповядал да късат менискус по менискус, докато разкъсат всички менискуси на Борисов.

Борисов, търпейки мъчението, сякаш не усещал болките, лицето му било озарено от божествена светлина и той не спирал да пее псалми като “Батальонът се строява”, “Изкарай, Гано, говедата” и “Прала Цвета килими”.

Палачите – слуги на Радев и медицински лица, се видели в чудо, защото унищожили 40 менискуса на Борисов, но те чудодейно се възстановявали и след всяка мъчителна процедура той бил съвършено здрав, като не спирал да изобличава мъчителя и слугите му.

– Трансплантирайте му черен дроб на пияница! – разкрещял се Радев, обезумял от безсилие пред търпението на Борисов и веселото му лице.

Слугите на Радев, медици-изверги от ранга на Менгеле, направили варварска трансплантация без упойка, махнали идеалния дроб на Борисов и му сложили някакъв с цироза и токсичен хепатит.

Радев се засмял нервно и сатанински:

– Сега ще умреш от цироза и ще те охулим като пропаднал пияница. И докато другите хулят пресния ти гроб, аз лицемерно ще апелирам за уважение към окаяния ти труп! Ха-ха-ха, йо-хо-хо и бутилка Chivas Regal!

За учудване на всички, реципиентът не само приел безпроблемно черния дроб, ами на всичкото отгоре веднага самоизлекувал разваления орган, който извадил идеални ензими и поразителна кръвна картина във всички референтни показатели!

Радев заповядал да хвърлят Борисов във вана със сярна киселина и сода каустик, но Борисов само си пеел “ох, баня, ох, кеф!”, плацикал се и дори изиграл един етюд на тема “Бай Ганьо в банята”.

Докторите си хвърлили дипломите и престилките в киселината, отказали се от слугуването на Радев и повярвали в Борисов.

Вече станало доста късно, Радев не знаел какво още мъчение да измисли. Заповядал да оковат Борисов и да го захвърлят на голия цимент до следващия ден.

През нощта обаче тъмницата била озарена от неизречена светлина, дошъл ангел в образа на самодива-плеймейтка, докоснал оковите на Борисов и те се разпаднали. Докоснал коленете му – и те се сдобили с по два резервни менискуса, здрави и еластични като на младо стъки. След това вратите на тъмницата се отворили сами, охраната заспала права и Борисов безпрепятствено се прибрал в Банкя.

***

И в неделния ден всички го видяхме жив и здрав да шляпа по Вазовата пътека с отбор гербави мажоретки, които изпълняваха по конец всички приумици на изобретателните партийни пиари. А Борисов крачеше с високо вдигнати менискуси и пак плющеше по Радев.

Слепите чуват, глухите виждат, куците правят шоу!

Източник: СЕГА


Публикувана

в

Тема: