Ченето ви ще падне като видите тези абитуриенти в Хасково! СНИМКИ

Ченето ви ще падне като видите тези абитуриенти в Хасково! СНИМКИ

Силно и атрактивно начало на седмицата на баловете в Хасково поставиха в събота вечер зрелостниците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван-Асен II“, пише haskovo.net.

Красиви и с настроение младите хора и роднините им се съобразиха с всички изисквания и мерки, наложени от полицията за организацията по влизането им към парк „Кенана“ и балната зала, които са си определили.

Зрелостниците от Випуск 2021 на гимназията са 122-ма.

Не липсваше нищо.

Принцесите естествено бяха на почит, но Лъчезар Радославов от 12Б, който е сред завършващите 12-класници, отличен от ръководството на училището с Грамоти за издигане престижа на гимназията, прикова погледите с атрактивното си появяване, възседнал кон.

Той беше придружен от родителите си-Радослав и Галина, които споделиха, че на своя бал са отишли с файтон, така че пристигането на сина им на бала с кон, им се сторила оригинална и щура идея.

И този бал не мина без кортеж от рокери, които доведоха една от абитуриентките на мотор.

Наред със зрелостниците, не по-малко атрактивни бяха и някои от изпращачите ми. Шейх, като от висока класа, надничаше през прозореца на кола, седнал редом до 12-класник.

Сред развълнуваните близки, дошли да пожелаят попътен вятър на младежите в изборите им занапред, беше отец Антоний Енев, който изпрати в балната нощ правнука си Георги.