Д-р Пламен Пасков: Носенето на маска отключва Tregs-клетка в тялото ни и ПОМАГА да се разболеем от Covid-19!

Д-р Пламен Пасков: Носенето на маска отключва Tregs-клетка в тялото ни и ПОМАГА да се разболеем от Covid-19!

Зловещи доказателства за това какво ни причинява носенето на предпазни маски извадиха на бял свят д-р Пламен Пасков и журналистът Станислав Цанов от телевизия Алфа.

Д-р Пламен Пасков и Цанов за тъмната страна на маските – която НОЩ няма да разкрият!

Както и можеше да се очаква, клипът беше изтрит като „неудобен“ от канала Youtube, но бихте могли да го видите по-долу в текста. Постарахме се да извадим най-важната информация от него, предадена дословно.

Във видеото, наречено „Тъмната страна на маската“ д-р Пасков и Цанов обясняват защо носенето на задължителните маски не само не помага, но и е крайно опасно. Включително и за заразяване и тежко протичане на Covid-19.

Четете и запомнете следното: Маската, особено носена в течение на часове, през пълен работен ден, води до доказан спад на кислорода в организма ни. Това се нарича още хипоксия, която от своя страна пряко уврежда имунната ни система.

„Хипоксията бързо води до силен скок на хипокси-индуцируем фактор-1. Това е съединение, което пречи на производството на Т-лимфоцити. А именно от тях имаме най-голяма нужда, за да се преборим с вирусите и инфекциите“, обяснява д-р Пламен Пасков.

Има обаче и нещо още по-лошо и това е, че недостигът на кислород насърчава най-големият враг на имунната система, а именно клетката Tregs.

Тя прави човешкия организъм крайно податлив на заразяване с всякакви вируси и бактерии, в това число и коронавирус.

„С маските се заразяваме много по-лесно, но и прекарваме болесттта в пъти по-тежко, тъй като белите ни дробове са вече силно компрометирани“, обяснява д-р Пасков.

Във видеото са показани и другите две истини за маските. Първо – те не предпазват от проникване на вируси, както дори и членовете на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и доц. Ангел Кунчев първоначално твърдяха.

И второ – вече има редица случаи на колабирали хора и деца, на хора, получили сериозни обриви, задушаване и нарушение в дишането. Хора, които застават с лицата и имената си в името на истината за носенето на маски.

https://www.youtube.com/watch?v=FC83KoH3T6U