img
Home / От мрежата / Денис Ризов изригна: Повече от 10 години Бойко Борисов ни „люби“, а сега Слави Трифонов ще ни довърши!

Денис Ризов изригна: Повече от 10 години Бойко Борисов ни „люби“, а сега Слави Трифонов ще ни довърши!

/
/
/
241 Views

Денис Ризов не вижда никаква надежда за страната ни след тези избори!

Светлинката в тунела е още далече, да не кажем, че я няма никаква. Това смята продуцентът Денис Ризов след поредната бутафория, наречена родни парламентарни избори 2021.

И ако той може някак си да се „спаси“ – себе си и семейството си, живеейки половината време от годината зад океана, то за милионите българи не вижда изход. Дори обратното – затъваме все повече в блатото на несигурността и правилото „проба-грешка“.

„Без думи съм от това, което се случва. Стивън Кинг не би сътворил по-чудовищна и ужасяваща картинка. Не знам карма ли е това, какво е, но няма „по-любен“ народ от нашия. Повече от десет години мощно ни люби и оправя Бойко, а сега излиза, че Слави е напът да ни довърши“, иронично и с тъга коментира Денис Ризов.

Рокаджията от „Ахат“ бе един от първите, които още навремето се противопоставиха на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Ризов дори предвеща, че ако човекът от Банкя отново спечели изборите, родината ни ще се затрие буквално до 2028-ма.

Той обаче е повече от категоричен, че Слави Трифонов не само не е алтернатива, но е и „последният пирон в ковчега“ на държавата. Защото да си брилянтен шоумен няма нищо общо с това да си политик.

Денис Ризов за Слави ТрифоновА Слави доказа тоталното си политическо невежество още с обявяването на кандидат премиера си в лицето на печално известния от управлението на НДСВ Николай Василев. Кой стои зад Дългия и какви са договорките с него, със сигурност ще стане ясно някой ден.

„Всички, абсолютно всички мутри от политическото статукво на България през последните 30 години трябва да се изметат. Чак тогава, чак когато дойдат нови, подготвени, образовани и най-вече честни хора, тогава промяната ще може да започне.

И най-силно се моля чалгаризацията и опростачването на младите да спре, защото изтървем ли тях, изтървали сме всичко. Завинаги“, убеден е Денис Ризов.

Какво мислиш?
Оцени новината
[Общо: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *