Деси Цонева с гневно изригване след смъртта на Лорина Камбурова

Деси Цонева с гневно изригване след смъртта на Лорина Камбурова

Деси Цонева изригна гневно след смъртта на Лорина Камбурова.

Смъртта на младата актриса потресе цяла България. Съболезнования изказват дори тези, които не я познаваха.

Мисълта, че напусна земния си път едва 30-годишна, не дава покой на никого. А Деси Цонева не се стърпя и изригна гневно в социалните мрежи.

Опелото на Лорина Камбурова е насрочено за 6 юни

Щерката на Митко Цонев не се е познавала лично с Лорина, но пък коментарът й предизвика вълна от реакции. Въпросът, който Деси Цонева зададе в личния си профил, отприщи една сериозна дискусия.

„Още ли подценявате Ковида? Млад, стар, здрав или болен – няма значение! Всеки може да си отиде без време. Моля ви, хора, бъдете разумни и ако се разболеете, взимайте мерки навреме! Или ако сте здрави още се ваксинирайте! Rest In Peace, beautiful girl! Не я познавах лично, но ми стана много мъчно….“, пише Деси.

От Е-новини припомняме, че Лорина Камбурова загуби неравната битка за живота си в Москва. Смъртта й настъпи в резултат на появили се усложнения при боледуването й от Ковид-19.

Целият хайлайф е потънал в скръб, а близките й се надяват бързо да се съберат пари за транспортирането на тялото в България, за да могат да си вземат последно сбогом с нея.

Междувременно стана ясно, че близките и приятелите на Лорина ще се простят с нея на 6 юни – неделя, в черквата „Свети Никола“ във Варна.

Опелото ще бъде там от 12,30 ч, съобщиха нейни роднини, пише dnes.bg.