Дете-чудо спечели „България търси талант“! Зрители: Гений, уникат!

Дете-чудо спечели "България търси талант"! Зрители: Гений уникат!

„Това e гений за мен. Браво на Калоян и родителите му. Предвиждам голямо бъдеще на това дете“, „Такова не се ражда всеки ден!“, „И детето, и подкрепата за него показват, че не всичко е загубено!

Ицо беше много точен, както винаги! Ще има още много успехи, дано само изживее детството си пълноценно!“ – това са една много малка част от коментарите на зрители след снощното предаване „България търси талант“.

Калоян Гешев спечели голямата награда от 50 000 лв. и титлата „Талант на България“ в седмия сезон на шоуто по bTV. Малкият математик, който смая зрителите със способността си да решава сложни задачи за секунди, беше на крачка да постави световен рекорд на сцената на предаването, но една малка грешка му попречи.

Любовта му към математиката е вдъхновяваща за децата и респектираща за големите, затова не е чудно, че той спечели шоуто с голяма разлика в зрителския вот спрямо останалите претенденти за титлата.

Втори се класираха музикантите от „Джуниър бенд“, а трети е Мерт Дерменджиев, който покори цяла България с композициите си. Мерт е само на 11 години, но свири виртуозно на пиано и композира сам пиесите си за шоуто. Междувременно стартира записването за осми сезон на „България търси талант“.

„Чувствам се много щастлив. Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Другите таланти бяха също доста добре“, заяви победителят.